Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik férfi és nő közti barátság?
Én is azt vallottam sokáig, hogy igen létezik barátság férfi és nő között, annak ellenére is, a környezetemben élők ezt határozottan cáfolták.
Egyszer aztán addig-addig barátkoztam egy pasival, míg egyre jobban érdekelt, mindinkább fontos lett számomra. Kötetlen, nyílt és őszinte beszélgetések zajlottak közöttünk (semmi görcs, laza voltam). Felszínre kerültek értékei, ugyanakkor gyengeségei is. Mit tagadjam, beleszerettem, gyengeségeivel együtt.
Valóban igaz, hogy férfi és nő közötti barátságot csak egy hajszál választja el a szerelemtől.
Létező dolog a kérdésben felvetett barátság, de nagyon veszélyes lehet, ha valamelyikük párkapcsolata nem elég stabil. Én nem is nagyon nézném jó szemmel, ha a pasim barátként kezelne egy másik nőt. Erre a célra is ott vagyok neki ÉN:)))
Természetesen van. Nyugodtan elhiheted. Csak kb. 100 esetből egyszer-kétszer alakul úgy, hogy egyik fél sem akar semmit a másiktól és tényleg barátság alakul ki közöttünk úgy, hogy egyik sem szeret bele a másikba. Ilyenkor kb. olyan lenne szexelni, mintha a tesójával tenné az ember, úgyhogy szóba sem jöhet.
Akik azt állítják, hogy nincs ilyen, egyszerűen csak a másik 98-99%-ba tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!