Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit veszel fel otthon, hogyan csinálod meg a hajad? Sminket teszel magadra?
Szexisnek és szépnek akarsz tűnni a párod előtt.
Vagyis én igen,szeretnék.
Csak az a helyzet,hogy a szüleinél lakunk,és a szülei előtt nem igazán merek kicsit szexisebben felöltözni.
Pl:egy csini melegítő,és hozzá egy sportos top,páromnak már ez is tud szexi lenni.
Sminkelni nem szoktam magam,szép az arcom,alapozó púder fölösleges rá.
22/L
Szia
Én szerintem nem csak a külsővel foghatod meg a párodat.A belső sokkal fontosabb.Én is van ,hogy munkaruhában vagyok itthon és úgy lát a párom akkor is szexi vagyok.
Attol függ ,hogy mit csináltok.Mert ,ha egész nap a tv előtt vagytok akkor teljesen mind1 ,de ha járkáltok a városba boltba stb akkor hétköznapi ruha egy melegítő+1 top tökéletes.
Szerintem is felesleges elrejtsd az arcod sminkel.Én kifejezetten nem szeretem a sminkelgetést.
Sok boldogságot kívánok!
20/f
Köszi!
Én általában munkaruhában vagyok itthon,vagyis olyanba amit ha összekoszolok nem baj.
És ritka az mikor csinibaba módban vagyok. :)
Több mint 4 éve vagyunk együtt,és csak azért érdekel most ez a dolog,hogy még ennyi idő után is tudjak neki szexi lenni.
amikor együtt a család, ő és te, küldj neki egy sms-t, hogy "nincs rajtam bugyi" vagy hasonló, és figyeld az arcát :)
meg ilyesmi trükkökkel is szexi maradhatsz, akkor amikor nem vagytok kettesben ;)
Ha nem szokta meg és fölveszel neki egy miniszoknyát vagy kivágott felsőt, akkor az már szexi lenne számára. Vagy ha kihúzod a szemedet, már rengeteget dob az arcodon, annak ellenére hogy szép, mégszebb leszel.
A bőröd meg nem tudom mitől olyan szép, de örülj neki, ritka az ilyen sajnos. Én folyton bőrproblémákkal küzdök.
22 / L
szia!
Én mikor a párom várom itthon és nem megyünk sehova,akkor én általában cicanadrágban vagyok-ez nagyon jól kihangsúlyozza a formáimat,egy újatlan pólóban,amiben látni kicsit a dekoltázsom,és egy bársony kapucnis egyszerű pulcsiban.Általában szemspirál,alapozó,pirosító van mindig rajtam,és fülbevaló.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!