Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit veszel fel otthon, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit veszel fel otthon, hogyan csinálod meg a hajad? Sminket teszel magadra?

Figyelt kérdés

Szexisnek és szépnek akarsz tűnni a párod előtt.

Vagyis én igen,szeretnék.

Csak az a helyzet,hogy a szüleinél lakunk,és a szülei előtt nem igazán merek kicsit szexisebben felöltözni.

Pl:egy csini melegítő,és hozzá egy sportos top,páromnak már ez is tud szexi lenni.

Sminkelni nem szoktam magam,szép az arcom,alapozó púder fölösleges rá.

22/L

2011. ápr. 17. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én szerintem nem csak a külsővel foghatod meg a párodat.A belső sokkal fontosabb.Én is van ,hogy munkaruhában vagyok itthon és úgy lát a párom akkor is szexi vagyok.

Attol függ ,hogy mit csináltok.Mert ,ha egész nap a tv előtt vagytok akkor teljesen mind1 ,de ha járkáltok a városba boltba stb akkor hétköznapi ruha egy melegítő+1 top tökéletes.

Szerintem is felesleges elrejtsd az arcod sminkel.Én kifejezetten nem szeretem a sminkelgetést.

Sok boldogságot kívánok!

20/f

2011. ápr. 17. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én általában munkaruhában vagyok itthon,vagyis olyanba amit ha összekoszolok nem baj.

És ritka az mikor csinibaba módban vagyok. :)

Több mint 4 éve vagyunk együtt,és csak azért érdekel most ez a dolog,hogy még ennyi idő után is tudjak neki szexi lenni.

2011. ápr. 17. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha néha elmentek valahová együtt, az jó alkalom lehet némi kiöltözésre.
2011. ápr. 17. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

amikor együtt a család, ő és te, küldj neki egy sms-t, hogy "nincs rajtam bugyi" vagy hasonló, és figyeld az arcát :)

meg ilyesmi trükkökkel is szexi maradhatsz, akkor amikor nem vagytok kettesben ;)

2011. ápr. 17. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szokta meg és fölveszel neki egy miniszoknyát vagy kivágott felsőt, akkor az már szexi lenne számára. Vagy ha kihúzod a szemedet, már rengeteget dob az arcodon, annak ellenére hogy szép, mégszebb leszel.

A bőröd meg nem tudom mitől olyan szép, de örülj neki, ritka az ilyen sajnos. Én folyton bőrproblémákkal küzdök.

22 / L

2011. ápr. 17. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

Én mikor a párom várom itthon és nem megyünk sehova,akkor én általában cicanadrágban vagyok-ez nagyon jól kihangsúlyozza a formáimat,egy újatlan pólóban,amiben látni kicsit a dekoltázsom,és egy bársony kapucnis egyszerű pulcsiban.Általában szemspirál,alapozó,pirosító van mindig rajtam,és fülbevaló.:-)

2011. ápr. 17. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
estére ajánlok egy rövid kis hálóinget. a párom imádja. :)
2011. ápr. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!