Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok fejében mi játszódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok fejében mi játszódik le akkor amikor leakarnak pattintani egy fiút?

Figyelt kérdés
16F
2011. ápr. 17. 13:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
daw voltam (utolsó)
2011. ápr. 17. 13:58
 12/24 szamóca. ***** válasza:

ma 13:58

nemm ennek sincs köze hozzá, ahogy a férfigyűlöletnek se. próbálom hangsúlyozni hátha sikerül megértened ^^

2011. ápr. 17. 14:02
 13/24 anonim ***** válasza:
ha valakit leakarok pattintani akkor nem nézem le meg ilyenek de idegesítő havki olyan nyomul rád akiegyáltalán nemjönbe neked! kb az megy fejembe h " basszus!! miért nem hagy már békén? most elgyek bunkó és küldjem a francba? miért nem tud olyan érdeklősni irántam aki teccik?-.- "
2011. ápr. 17. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:
De hogyan tudja a fiú hogy tetszik-e a lánynak? :)
2011. ápr. 17. 14:16
 15/24 anonim ***** válasza:
hát most ez attól függ. ha már mittomén nem aznap ismerkedtek meg amikor a csaj leakarja pattintani a gyereket akkor sehonnan:D de ha ismeri mondjuk előben vagy msnről akkor egy sztem küldene "jeleket" azirányba h héé tetszesz nekem:D
2011. ápr. 17. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Bebizonyítottad, hogy a nők a lehetetlent is elvárják :P
2011. ápr. 17. 14:28
 17/24 szamóca. ***** válasza:

szerintem azzal egy nőnek sincs baja ha odajön valaki próbálkozni...de ha nemet mond azt fogja fel az illető.

én legalábbis nem várom el hoyg tudja a fiú hogy kell-e, de ahoyg észreveszem a közeeldését egyértelműen jelzem. viszont ha egész éjjelen át töb mint 20szor kell elfejtenem magamról a kezét vagy kikapnom a kezem a kezéből azt nem szeretem.

2011. ápr. 17. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:

volt, hogy velem egy taxis akart kikezdeni, aki nem jött be, és NAGYRA ÉRTÉKELTEM, hogy nem nyomult, nem udavrolt, nem tapadt rám, csak amikor kiszálltam, közölte, hogy tetszem neki és adott egy névjegyet és elment.

nos: így nyomul, aki intelligens

és így senkit nem ér semmilyen sérelem/tolakodás/etc.

2011. ápr. 17. 15:52
 19/24 anonim ***** válasza:

szerintem kb ez:

ha jó pasi udvarol = juj de aranyos, pont engem nézett ki

ha csúnya pasi udvarol = ez meg mi a francért nem hagy békén? mért pont engem nézett ki?

2011. ápr. 17. 16:15
 20/24 anonim ***** válasza:

"kedves, aranyos srác, de bele vagyok zúgva XYba... remélem nem bántom meg nagyon"

"ezt a taplót még hogyhogy nem vágta pofán senki?...."

"nem rég szakítottam XYal, még korai ez"

"nem az esetem, remélem megtalálja tőlem balra a barátnőmet is, ő pont ilyen pasikra bukik"

"szerencsétlen akár helyes is lehetne, de kicsit össze kéne szednie magát. hagy ne én neveljem meg... majd csak rájön szegény magától is, hogy az a ruha gáz"

"ma este csak be akarok rúgni és táncolni egy jót, nem vagyok olyan lelki állapotban hogy tudjak rá igazán figyelni"

"ez a srác helyes, de a barátnőm mág időtlen idők óta szerelmes belé. Kéne a srác, de ezt akkor sem csinálom meg a legjobb bartátommal."

Stb.

Kb. ezek, vagy ezeknek a kombinációi.

És persze vannak nők akik egyáltalán nem érdeklődnek férfiak után. Ők valószínüleg azon gondolkoznak, hogy "Úúúú de vak vagy öregem, az ilyeneknek felírjam-e a homlokomra nagy betűkkel hogy 'jól látod, tényleg homokos vagyok', hogy békén hagyjanak végre, és össze szedhessem azt a rövid hajú lányt a pultnál."

2011. ápr. 17. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!