Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tesztek ha a barátotok olyan hangnemben ebszél veletek mint egy utolsó paraszt?
velem is ezt csinálja a barátom, amikor iszik
valahol ezzel akar felvágni a haverjai előtt, mert még van, amikor ők is beszólnak nekem.
jelenleg olyanokat vágok a fejéhez, hogy más lánynak már rég szájon vágta volna a haverját a barátja, ha így beszélnek a bnőjével!!!
hogy a legtöbb srác "bevédi" a saját bnőjét
mert ha őt lenézik, akkor magát a pasit is lenézik....
most ez oda fejlődött, hogy amikor beszóltak egy havernőnek, kiakadva mesélte, hogy az én bnőmmel ezt senki nem tehetné meg!!! :) tehát alakul-alakul
az, hogy nekem beszól - tudni kell erősebbnek lenni
pl egyszer azt mondta nekem üvöltve, ha nem tetszik valami, nyugodtan keressek mást.pá.
erre azt mondtam, "muszáj lesz, ha te így állsz hozzám és mosolyogtam egyet."
erre nem tudott mit felelni, 1 óráig puffogott magában a másik szobában, aztán odasromfordált mellém :)
meg lett mutatva ki az úr :)
a trükkje, hogy ne szívd mellre, mert ha besértődik az ember, nem tud frappánsan reagálni!
eszembe jutott egy másik ötlet, amikor szemétkedik, vagy leéget egyszer elkezdtem őt fényképezni a telommal, olyan zavarba jött pillanatok alatt, hogy a haverjai rajta röhögtek
tehát fényképezd, vagy videozd ;)
másnap meg is mutathatod neki, hogy szembesüljön magával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!