Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a volt barátomnak, hogy újra össze szeretnék jönni vele?
Én ezt az sms-t írtam neki 1 év után. Igaz mi újra is kezdtük, de ugyan azért a hibákért ismételten szakítottunk.
Valami olyasmi volt az sms-ben, hogy "próbáltam elfelejteni, pótolni, de nem tudtam." És hogy nagyon hiányzik, jó lenne ha adnánk még egy esélyt a dolognak.
Ez tényleg attól függ, hogy miért és hogyan szakítottatok. Azt írtad nem váltatok el haraggal, ha olyan oka volt a szakításnak, amit meg lehet oldani, akkor miért ne jöhetnétek össze (én ebben a töltöttkáposztás dologban a saját példám miatt nem hiszek)
Szóval amikor kettesben vagytok, bátran mond el neki mit érzel! Szerintem nincs veszíteni valód!
Hát figyi. Van veszteni valód? Ezt mérlegeld akkor ha azon töröd a fejed hogy "félsz hogy nemet mond" akkor legalább tudod hogy nem lehet újrakezdeni és végre tovább lépsz.
De én is mindenképp sms-t írnék vagy emailt vagy akármit csak ne személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!