Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Na szóval, van egy lány osztálytársam, aki mostanába mindig szeret a társaságomba lenni, szivecskéket rajzol a füzetembe, mindig hülyéskedik, viccelődik velem, imádlak, meg ilyeneket mondd.De van pasija.
Most akkor mit akarhat tőlem?
16/F
2011. ápr. 17. 00:30
1/9 anonim válasza:
kérdezd meg pl várj mikor a pasija nincs a közelben és akkor kérdezd meg hogy te ezeket komolyan gondolod
2/9 anonim válasza:
az is fontos hogy te mit gondolsz róla mert akkor nem ér durván az egész semmit.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem bejön :D
2011. ápr. 17. 00:51
4/9 anonim válasza:
Ezekre a mókákra csak akkor faraghatsz rá kisöreg, ha maga Mike Tyson a pasija. Bár ennek kevés a valószínűsége. Tehát ha jó a bige, húzzál bele!
5/9 anonim válasza:
Megunta lehet a pasiját. De vigyázz, ha ilyen könnyen vált, akkor téged is hamar lecserélhet. Elvégre jelenleg ő teper, ő akar meghódítani. És ha megkap, hamar alábbhagy a vadászösztöne és már nem leszel olyan érdekes.
Ellenben ha te hódítanád meg, az már más lenne, úgy ragaszkodna jobban.
6/9 A kérdező kommentje:
És hogyan próbálhatnám meghódítani? Milyen ötletetek van?
Valamint szerintetek van értelme, két osztálytárs közti szerelemnek?
2011. ápr. 17. 12:10
7/9 anonim válasza:
Mondjuk osztályon belül azért nem túl előnyös, mert az a sok kis girnyó baszogathat ezzel. Hozzáteszem engem valahol zavarna, ha a csaj az iskolában is rám akaszkodna. Nem tudnék figyelni sem rendesen. Érdemes külön választani a magánéletet, attól. Az pedig vicces, hogy idővel mennyit cserélődtek a szerepek. Manapság nem ritka már, hogy a lányok "vadásznak" a fiúkra, amazonok módjára. De vigyázz, nehogy te is csak egy trófea legyél neki!
8/9 anonim válasza:
Ilyenek a nők. Ők flörtölgethetnek, fogdoshatnak más pasikat, de ha egy pasi ugyanezt csinálja, akkor az már rögtön megcsalásnak számít. Én is ismerek ilyen nőket, hogy van pasijuk, közbe meg ölelgetnek, puszilgatnak stb. másokat.
9/9 anonim válasza:
szerintem mozdulj rá...mi is járunk az egyik oszttársammal és minden ok. a többiek meg egyhét után leakadtak rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!