Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kerüljek közel hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közel hozzá?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon tetszik egy 11.-es srác, én 9.-es vagyok... köszönő viszonyban vagyunk, naponta max 2x... úgy kezdődött hogy:

Ugye gimis lettem, teltek múltak a hetek..és megláttam őt :) Nagyon megtetszett, barátnőimnek állandóan róla beszéltem, hogy milyen kis édes :)) stb.. úgy éreztem, hogy tennem kell valamit... közelednem kell hozzá... kell nekem . Bejelöltem fb-n, néha-néha ráírtam, és végül a suliban köszönt! Gondoltam, bejövök neki, vagy nem is tudom.......

Éreztem, hogy minden tök jól alakul, de egyszer csak minden megállt.. nem beszéltünk fb-n, és csak a köszönés maradt... Megijedtem. Én bolond, hatalmas zavaromban, írtam neki üzit, hogy nem lenne-e kedve eljönni velem sétálni.. Mondta hogy számára ez csak egy oldalú.. Oké mondtam magamban.. Hozzá kell tennem, hogy soha nem beszéltem vele élőben egy Szia-nál többet! Olyan hülyén éreztem magam...tudom, hogy elsiettem... soha nem kezdeményeztem.. lehet, hogy ő megijedt, hogy "jézusom mit akar még?".. A legjobb haverjával jóban vagyok, vele is amolyan köszönéses alapon, de vele sokkal könnyebb... Mit tegyek, kérlek segítsetek, ez már 1-2 hónapja történt, de még mindig olyan rossz, mert szeretném jobban megismerni, és tudom, hogy ő is.. csak most ez így alakult. Mit tegyek?? Hogyan tudnék beszélgetni vele?? Hogyan kezdjem, mit csináljak? :S

(Kérlek, normális válaszokat írjatok, a hülyéskedésre most aztán végképp nem vagyok kíváncsi, köszi)

2011. ápr. 16. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg előbb kerülj közelebb a haverjához, ha vele összebarátkozol, és eljutsz egy "megbizható" szintre, akkor megkérdeheted, hogy puhatolózza ki, hogy mi szél fúj felőle. :)
2011. ápr. 16. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Derítsd ki,hogy hova szokott járni általában és menj oda te is bnőiddel és így sor kerülhet a "véletlen" találkozásra. :)
2011. ápr. 16. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszii

Csak az a baj, hogy haverjával is alig tudok köszönni, beszélgetni meg főleg nem, mert az ő barátnője azért "utál" engem, mert köszönni szoktunk -.-"

Tipikus az a "ölni tudna a szemével" nézés.

2011. ápr. 16. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hova szokott járni, ott is csak köszönés... Focizik, és én "véletlen" arra tévedtem b.nőmmel, és akkor is csak köszönt .. :S
2011. ápr. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!