Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek mikor taszitó már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mikor taszitó már egy csaj hogy beszélni se akartok vele meg megismerni se?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Vegyük pl. ezt a nőt:

http://www.youtube.com/watch?v=QYTzEGf7hhY

Formás teste van, de a hangja teljesen kiábrándító.

2011. ápr. 16. 17:44
 12/19 A kérdező kommentje:
A hang az én estemben inkább magasabb és kisgyerekes :S
2011. ápr. 16. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Lány vagyok de írok, bocsi, de kiváncsi vagyok a válaszokra. Meg szerintem ez kb ugyan az mint a mi esetünkbe, pl. engem nagyon utált egy srác akibe totál bele voltam zúgva, de ő utálta a nevetésem a mosolyom meg minden na most 2 év után velem is ez van, hogy egy olyan pasi nem akar rólam leszálni, akit nem bírók elviselni, mindig vigyorok, már irritál, a hangja, a külseje az örökös vigyora stb. és még randízni akart velem, nem tudom levakarni magamról és a legrosszabb, hogy minden nap összefutok vele...:S:(
2011. ápr. 16. 17:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Az tényleg rossz (nekem is volt kéretlen "udvarlóm") :(
2011. ápr. 16. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, egy vonzó nőnek legyen csilingelő hangja. :)
2011. ápr. 16. 18:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Talán akkor ha kiderül róla, hogy össze vissza hazudott az életéről, vagy ha arról hazudott, hogy én bejövük neki tetszem neki, és szeretne velem lenni, és kiderül h nem is amiatt akar velem lenni mert szeret hanem azért mert megveszek neki meg megteszek neki mindent amit kér, másképp kihasznál! És csak játék vagyok neki...
2011. ápr. 16. 18:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszaitokat :)
2011. ápr. 16. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
azt nemírtam le pedig gyakori mikor látom h a pénzre hajt vagy az h gyereket szüljön aztán aztmondja ő már "dolgozott eleget" szó szerint. én az ilyeneket arcbarugnám ha nemvolna elég tovább mennék
2011. ápr. 16. 19:38
 19/19 A kérdező kommentje:
az tényleg nem előnyös viselkedés:S
2011. ápr. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!