Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet lelkileg túllépni a szakításon?
Határozottan szakítsatok, tedd, hogy nem érzel iránta semmit. Mikor már nem vagy vele kisírod magad, összetörsz, aztán egy két hét/hónap és elfelejted. Az elején nehéz.
Ha már szakítottál ne menj vissza hozzá, ne add meg neki az eslyt hogy megint olyan legyen(nem tudom mitől, romlott meg a kapcsolatod)
Attól mert vele szakítottál merj közeledni másokhoz. Ismered: "Kopogtass és az ajtó megnyilatik" :D
Vele nem vált be de attól még mással összejöhet, szakítás után az ember könnyen összetörik és magábahúzódik. Ez persze teljesen normális interakció, egy jó kapcsolat olyan akár a drog, nehéz leszokni róla. De ki kell tartanod, ha szakítani akarsz. Szakítasz aztán mint már írtam kell egy kis idő, hogy kizárd a szívedből az illetőt. A fontos, hogy a szakítás utáni "sírós" időszak befejeztével (max 2 hónap kb) közeledj máshoz és ne zárkózz be.
Remélem segítettem :D
15/f
Miután szakítottál vele két lehetőséged van:
1. Gyorsan összejössz valaki mással (nem kell hogy mély érzelmek legyenek)
2. Kikapcsolod a telefonodat, és iszol mint a gödény pár napon át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!