Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, lehet ebből szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lehet ebből szerelem vagy csak barátság?

Figyelt kérdés
Tomi vagyok.Van egy lány,aki tetszik nekem,már ismerem másfél éve kb,de még nem hajtottam rá vagyis még nem közeledtem felé.Facebookon volt egy alkalmazás neki kitéve hogy:Küldj 1 számot levélben és leirom,hogy mit szeretek benned.Én küldtem és ezt irta:22-Tudod hogy szeretlek..még mindig a legjobb barátaim közt vagy.Szerintetek azzal hogy a legjobb barátai közt tart,lehet valami még kettőnk közt vagy semmi?Ez nem ok arra hogy szomorú legyek és felejtsem el a csajt.Sokan azt mondják hogy igen,mert e legjobb barátjának tart és nem tudna rám pasiként nézni.Valakik szerint meg,épp az a jó,hisz ha a legjobb barátja vagy,akkor ott bármi lehet,megtörténhet.Hisz a legjobb barátokból lehetnek a legnagyobb szerelmesek vagy lehet még társam is az életben vagy tényleg csak jó barát.
2011. ápr. 15. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha magamból indulok ki, én a legjobb barátommal, soha nem jönnék össze, hiszen nem úgy nézek rá mint pasira. A legegyszerűbb az lenne, ha rákérdeznél, hogy ő tudna-e úgy nézni rád mint pasira... Ha azt mondja nem, akkor gyorsan eltereled a témát, hogy csak kíváncsi voltál, ha nagyon kamuzni akarsz, akkor hozzáteheted, hogy te sem tudnál úgy nézni rá mint lányra, bár én inkább az őszinteséget választanám, ha meg igen a válasz, akkor nem is kérdés hogyan tovább...
2011. ápr. 15. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi,igazad van,személyesen fogok rá kérdezni,az ugy őszintébb mint irásban.
2011. ápr. 15. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül az unokaöcsém vagy? :D

Egyébként, egyet értek az előző hozzászólóval.

2011. ápr. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!