Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki vagy szórakozik velem?
Figyelt kérdés
ha társaságba vagyunk többször néz a szemembe,ha nem nézek oda,látom a szemem sarkából,hogy néha engem néz.ha egyedül maradunk,elkezd valamivel foglalatoskodni,csak ne kelljen rám nézni.ritkán beszélgetünk mert kapcsolatban van.mégis hogy van az ,hogy ezeket csinálja pedig állitólag szeretik egymást?2011. ápr. 14. 22:54
1/7 anonim válasza:
tetszel neki egyszeru csak mivel baratnoje van nem tesz ennel tobb lepest csak annyit nez es esetleg szemel veled
2/7 Ixdecske válasza:
velem is ez van cs sokkal jobban msn en olyanokat mondd h lassan otthaggya a csaját és az enyém lesz meg ilyenek... uh erre én is kiváncsi vagyok mi lehet?
3/7 A kérdező kommentje:
vajon hogy lehet valakivel ugy msn ezni,hogy ne tudja meg ki vagyok?fontos lenne!kérlek segitsen valaki.nem tudom hogy ,nem tudom hol egyáltalán nem tudom hogy kell!
2011. ápr. 16. 22:32
4/7 Ixdecske válasza:
sajnos cs úgy tod h készíts freemail-en egy új címet és akk ahhoz csinálj egy msn IP-t is és akk tudod majd.... HAsználj más nevet meg mindent.
5/7 A kérdező kommentje:
légyszives ird már le pontosan ,hogy mi az az IP és hogy kell csinálni
2011. ápr. 18. 20:43
6/7 Ixdecske válasza:
freemailt tudsz csinálni igaz? ha az megvan utána [link] itt tudsz magadnak új msnt csinálni:D
7/7 A kérdező kommentje:
már csináltam freemailt de msn t nem tudok mert amit megadtál az nem magyarul van és nem tudok mit kezdeni vele!kérlek segits!
2011. ápr. 19. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!