Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nálam 20 évvel idősebb férfit szeretek, ez nagyon elítélendő?
én is ismerek egy csajt,19 éves és egy 4X-es férfival van együtt. mit tudnak amit mi nem ?
21F
ők dolgoznak nem tanulnak van zseton bőséggel.
szintén 21/f
A fiatal srácok (mondjuk 30 alatt) meg vannak győződve róla, hogy egy fiatal lány egy 40-50-es férfit csak a pénzéért szerethet. ("mit tudhatnak ők, amit mi nem") Nekem sok fiatal lány barátnőm volt és mondhatom nem ritka az ilyen eset. Ha rákérdeztem, hogy miért nem vele egykorút választott, ezek a válaszok szoktak jönni:
Veled biztonságban érzem magam minden szempontból. Nem kell tartanom indiszkréciótól és nagyon finom, kiadós szexet kapok, mert figyelsz rám. Csakhogy ez így van egy darabig, addig nagyon jó, de egy életen keresztül már sok a hibalehetőség! Igaz az egykorúak esetén sem kevesebb nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!