Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal? Van valami ajzoszer (viagrán kivül, mert odáig azért még nem jutotunk)

1 szót mondok: erotikus masszázs
upsz, két szó
A lényeg, ha hazaérkezik, várja meleg fürdő, vacsi. Rá két órára próbálkozhatsz(tele hassal nem lesz rá kedve), esetleg orálisan kielégíteni őt, vagy átöltözni valami szexisebbe, a többi pedig rajta áll.

Szerintem szeret téged, csak tényleg fáradt és semmihez nincs kedve.
Mostanában nem változtál meg kicsit? Lehet felszedtél pár kilót, vagy régen vettél már egy szép, szexi új ruhát, fodrász stb. Nem bántásból mondtam :)
De lehet már unatkozik kicsit, kéne valami újdonság.
Esetleg valamikor amikor nem várja ráugorhatnál hirtelen :D
Emellett gondolom feszült a munka miatt, állandóan fáradt. Oda kell figyelni rá, megkérdezni nyugodtan, hogy mi történt vele aznap. Ha nem akar ne beszéljen róla, de akkor törődni kell vele, hogy elfelejtse az egész napi dolgokat. Tegyél elé valami finom vacsit és valóban jó ötlet masszázs, vagy hasonló.
Vagy egyszer amikor megy haza sötétben várd, gyertyafénynél vagy bármi...
Ha van aki vigyázzon a babára akkor kettesben is tölthettek egy napot, illetve egy hétvégét. Akkor végig rá figyelhetsz. Gondolom neked is jól esne, ha kényeztetnének, de ha azt akarod, hogy megint többet legyetek együtt most neked kell lépned és muszáj ezt megtenned.

Szia
Én 33 hetes terhes vagyok egy cseppet se találom magam szexinek itt ott szép csíkos vagyok stb párom is eléggé hulla munka után de ha felveszek valami pici rucit ami éppen csak itt ott takar megtekerem a csípőm kiéhezetten ránézek és egyből beindul a fantáziája és ,,,,,,,,,,

Nálunk is ez a felállás. Én 24/L a férjem 30 a gyermekünk 2 éves, 7 éve vagyunk együtt ebből 3 éve vagyunk házasok. Hullák vagyunk mire a gyerek alszik. Alig van szex. Pedig nekünk ez nagyon talán a legfontosabbak közé tartozott.
Én nem akarom így leélni az életemet, hogy csak anya, háztartási robotgép legyek. NŐ szeretnék lenni. Mondhatnátok pár jó tanácsot...

20:28
A megoldás legyen a KETTŐNK NAPJA.
Vagyis vezessetek be egy olyan napot tetszőleges időközönként, mikor a gyereket lepasszoljátok nagyihoz ill. más gyermekes ismerőshöz, ti meg magatok csaptok egy romantikus estét.
Később ez fontos lesz a gyerek számára is, aki ebből majd példát merít.
Ha nehezen alszik el, természetes alapú nyugtatókkal is próbálkozhattok (pl. levendula tea). Baba ide, baba oda, a saját kapcsolatotokat is ápolnotok kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!