Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, számotokra most akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra most akkor mit jelent férfinek lenni?

Figyelt kérdés

Mindenütt azt olvasom, hogy az a férfi aki rosszfiús, macsó meg akire így meg úgy felnéznek (társaság), és tényleg bunkónak is kell kicsit lenni, hogy a lányok teperjenek mert így azt mutatjuk, hogy mennyire dominánsak vagyunk. Hát én nem vagyok ilyen. Nem igazán néznek fel rám, mivel nem járok társaságba (így nincs ki), meg amúgy sem vagyok az a "világközepe" típus. Sosem próbáltam meg többnek, jobbnak mutatni magam mint amilyen vagyok. Nem játszottam el, hogy ilyen meg olyan menőgyerek lennék és örüljön a csaj, hogy szóbaállok Vele. Mindig közvetlen voltam, el lehetett beszélgetni velem bármiről. Nem vagyok ronda vagy kövér, társaságba sem azért járok mert annyira lúzer lennék, csak mivel más az érdeklődési köröm meg életvitelem mint a korosztályomnak, így "furcsának" gondolnak, és mindig úgy érzem, hogy kilógok a sorból. Visszatérve az első mondathoz... az ilyen mint én nem számít férfinak? Miért baj az, ha valaki odafigyel egy lányra, nem csak dugásra kell neki, és lehet lelkizni vele? Ez nem jelenti azt, hogy nem érezheti biztonságban magát mellettem, meg nem állok ki magamért/érte, ha kell. Olvastam már hozzám hasonló srácokat akik csakugyan nem találnak egy normális lányt, mert egyszerűen nem tekintenek rájuk "úgy", mint férfi. Én nem akarok ilyen színészkedve élni valakivel, hogy tegyek úgy mintha annyira nem is érdekelne, meg nem mutathatom ki mit érzek. Csak álltatom magam, amikor azt mondom, hogy kell lennie egy átlagos/szép lánynak, aki őszinte, egyenes, komoly kapcsolatban gondolkodik és nem valami rosszfiú/alfahím/menőgyerek kell neki?

20F

2011. ápr. 14. 17:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem erre fognak olyan lányok válaszolni, akik azt írják majd, hogy ilyet keresnek, mint te. :)
2011. ápr. 14. 17:07
 2/20 anonim ***** válasza:
Van, vagy volt már párod? Nem úgy tűnik.
2011. ápr. 14. 17:09
 3/20 A kérdező kommentje:
Volt egy. Pár hónap "ígyszeretlekúgyzeretlek" után közölte, hogy sosem szeretett. De nem, nem általánosítok ebből az esetből, csak kérdezek...
2011. ápr. 14. 17:18
 4/20 anonim válasza:
férfi az, aki mellett nőnek érezhetjük magunkat. ehhez nem feltétlenül kell bunkónak lenned. lehet, hogy eleinte sokkal izgalmasabb egy ilyen macsóval kavarni, de ezekből a kapcsolatokból általában nagy sírás lesz, amikor kiderül, hogy nem is szeret téged annyira vagy megcsalt.
2011. ápr. 14. 17:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Van ilyen lány akinek tényleg az kell mint amit például te is képviselsz, az egyik jó barátomnak ilyen barátnője van. Azt tudni kell a lányról, hogy már k*rvára elege lett a rosszfiú/alfahím/menő srácokból, és nem bánta meg hogy összejött haverommal. :) Én is hasonló cipőben járok mint te, de nem adom fel mert látom hogy erre is van igény. :P
2011. ápr. 14. 17:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Mindenki mást ért azalatt, hogy férfi. Nekem tetszik a gondolkodásod, ne változz meg, mert igenis van a magadfajtára igény, csak nem a kirakati cicababák közt kell keresned. Az én szememben nem vagy lúzer, nem álltatod magad, csak nehéz (főleg a fiatalabb korosztályban) normális értékrenddel rendelkező lányt találni(habár ez a fiúkra is jellemző).
2011. ápr. 14. 18:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Sosem a kirakati cicababák meg plázaszöszik voltak az eseteim. :)
2011. ápr. 14. 18:44
 8/20 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 30. 18:41
 9/20 anonim ***** válasza:

Kinek a pap és kinek a papné :)

Nekem erről hirtelen ez jutott eszembe.

Véleményem szerint ez a mi korosztályunkban van főleg, mert ez a trendi.

A kérdése válaszolva: Ahogy más is írta, aki mellett nőnek tudom magam érezni :)

udvarias, állja a szavát pl :)

plusz szerintem alap,h egy kapcsolatban őszinte vagy a másikkal és nem színészkedsz.

19N

2011. ápr. 30. 18:46
 10/20 anonim ***** válasza:
Olyasmi vagyok mint te.. csak 4évvel idősebb és 1db csajom se volt. Van ebbe valami hogy bunkó nagymenőnek kell lenni... Gondoltam olyanná kéne változni, csak ez nem ment és inkább hagytam.
2011. ápr. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!