Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz a kapcsolatunkról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz a kapcsolatunkról?

Figyelt kérdés

Elég ritkán találkozunk (szerintem), úgy hetente kétszer általában. Ilyenkor ő mondja meg hol és mikor, ami 80-90 százalékban azt jelenti, hogy este felé és nála. Erre vagy azt mondom, hogy oké - vagy azt mondom, hogy nem és azt is elfogadja (nem próbál győzködni). Persze én is mondhatok egy időpontot, hogy ekkor és itt, de az neki úgyse lesz jó (viszont oly módon kimagyarázza, hogy ne sértődjek meg). Úgy érzem, mintha nem szeretne, mintha nem érdekelném megfelelően, mintha nem lennék más mint egy házhoz járó ingyen k*rva. Igazam van?

20L, és ő 25.

2011. ápr. 14. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem konkrétan nem érdekel...
2011. ápr. 14. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én igazából nem értem mi bajod van?!
2011. ápr. 14. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Mintha a magam sztoriját olvasnám..titkos kapcsolat személyes okok miatt még egy ideig..tehát semmi közös program..lejön, megdug, ha itt alszik az ágy másik oldalán befordulva, mint egy idegen, máskor ölel,szeret, kedves..én is mintha egy házi k.va lennék, úgy érzem..szerinte meg hülye vagyok, és nem bízok benne. Magam részéről úgy vagyok,ha nem változik semmi, kirúgom, lehet te is gondold át,annyit érsz-e,amennyinek érzed magad mellette...hosszú távon nem lesz jó. 22/L, Ő 23
2011. ápr. 14. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
igazad van! ne hagyd magad! férfiak.... 19l
2011. ápr. 14. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

A kevés együttlét a hosszú kapcsolat titka!

Nem fogjátok megunni egymást legalább.

Kérdezd meg tőle h miért nem szereti ha odamész hozzá..cikinek tart téged mások előtt esetleg???

Amugy ha már több mint 6 hónapja vagytok együtt akkor nem gondolja szerintem komolyan. Ha csak 1-2 hónapja tart ez akkor várjál még nyugodtan.

2011. ápr. 14. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer lepd meg egy másik időpontban és kiderül.
2011. ápr. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!