Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a kapcsolatunkról?
Elég ritkán találkozunk (szerintem), úgy hetente kétszer általában. Ilyenkor ő mondja meg hol és mikor, ami 80-90 százalékban azt jelenti, hogy este felé és nála. Erre vagy azt mondom, hogy oké - vagy azt mondom, hogy nem és azt is elfogadja (nem próbál győzködni). Persze én is mondhatok egy időpontot, hogy ekkor és itt, de az neki úgyse lesz jó (viszont oly módon kimagyarázza, hogy ne sértődjek meg). Úgy érzem, mintha nem szeretne, mintha nem érdekelném megfelelően, mintha nem lennék más mint egy házhoz járó ingyen k*rva. Igazam van?
20L, és ő 25.
A kevés együttlét a hosszú kapcsolat titka!
Nem fogjátok megunni egymást legalább.
Kérdezd meg tőle h miért nem szereti ha odamész hozzá..cikinek tart téged mások előtt esetleg???
Amugy ha már több mint 6 hónapja vagytok együtt akkor nem gondolja szerintem komolyan. Ha csak 1-2 hónapja tart ez akkor várjál még nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!