Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés, ám felteszem. Lentebb?
passz.
én nem sminkelek, nem vagyok karcsú, max évenként veszek új ruhát és az se divatos. Nem hordok kiegészítőt és valamiért mégis sok az udvarlóm.
Szóval nem tudom. 21/L (tudom, hogy fiút kérdeztél, de ezt meg akartam osztani)
Én férfiként nem támasztok extrém elvárásokat a párommal szemben, de egy-két alapvető dolog azért van, ami szerintem teljesen könnyedén "betartható".
Ha az én csajom lennél, ahhoz, hogy megtartsalak hosszútávon, az kellene mindösszesen, hogy:
-ne hagyd el magad
-ne válj igénytelenebbé
-ápoltság, tisztálkodás, hajmosás
-maradj nőies az öltözködésben
-ne hízz el, vagy legalább próbálj tenni ellene (pici súlytöbblet elmegy, zabáló zsírdisznó meg a háztól megy el:))
ezek a külsőségek
Lelkiekben:
-ne snasszulj el, azaz ne légy afféle hétköznapokba belecsökött típus
-fejleszd magad, vagy legalább agyilag ne tunyulj el
Kb ennyi.
nálam nem izagán én úgy öltözködök ahogy nekem tetszik, barátnőm is úgy öltözködik de engem az sem zavar ha modjuk kicsit hülyén vlogatja össze a ruháit, valaki szól érte az utcán énis beletudok kötni ha nagyon akarok pl a hajába vagy a cipőjébe. Egy dolog zavarna ha pl úgy öltözne fel mint egy .... :D Na azért leharapnám a fejét :) De semmiképp se igénytelen ruhákat veszünk fel. Ő sminkeli magát, amit néha tulzásba is visz, de azt álltalába leszedetem vele.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!