Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem romantikus lányok! Örültök egy kicsit is vagy hidegen hagy? Töbi lent!
hát attól függ mennyire.
ha csak apróságokban nyilvánul meg , akkor örülök neki persze, benne vagyok.
de ha túlzásba viszi nem tudom tettetni hogy tetszik... apróbb dolgok jól tudnak esni, de szeretem ha figyelembe veszi a személyiségem, és nem egy rózsaszín-lila-csillogós szivecskés rózsás valamit talál ki.
A romantika mindig ráfér egy kapcsolatra!
Én is és a párom is sokat dolgozunk, talán nem mindig tudunk kellőképpen odafigyelni egymásra, és ha ilyen romantikus dolgokkal jön elő, akkor én nagyon szoktam neki örülni..
22/L
Attól függ. Ha pl. virágot hozott a pasi a randira, akkor attól függően örültem neki (persze megköszöntem, nem vágtam senkinek a fejéhez), hogy utána mi volt a program. Ha csak kényelmetlen volt utána cipelni mert mentünk moziba vagy ide-oda, akkor nem örültem, ha kis beszélgetés után hazamentem, akkor igen.
Habfürdőzés, ellazulás kellemes zenére oké, de ha rózsaszirmot szór valaki a vízbe, akkor frászt kapnék hogy eldugul a lefolyó. A gyertyákat akkor szeretem, ha nem folynak. Egyszer olvastam egy cikkben, hogy egy nőt azzal lepett meg a párja, hogy mikor hazaért külföldről, előtte titokban a pasi bement a lakásába és telerakta lufikkal. Na én ettől kapnék idegrohamot...
giccses, a romantika is a legtöbb embernél giccses. ezért nem szeretem.
hidd el, néhány ember olyan elvetemült udnorító dolgot nevez szépnek és aranyosnak a romantika nevében, hogy az hihetetlen.
ha elvisz valahova spontán megnézni egy naplementét, vagy egy csendes fürdő együtt az oké, de a rózsaszirmok meg lufik szanaszét nálam is kib*sznák a biztosítékot. nálam nem a kupi miatt, hanem mert nem tudnék úgy végiggyalogolni a sok virágon hogy ne kezdenék el röhögni hogy ez milyen rohadt erőltetett és giccses. mitn valami rossz hálivudi drámában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!