Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vegyek neki nyakláncot?
Hali, a bnőmnek szeretnék kedveskedni valamivel (csak úgy), szerintetek ha veszek neki egy szép nyakláncot annak örülni fog?(Nem bizt h hordaná)
És ha igen akkor simán becsomagolva adjam oda neki vagy csomagoljam ki és tegyem a nyakába? (Ha igen hogy?)
Első barátnőm.. :D
14/f
Ez nagyon aranyos tőled! Szerintem akár becsomagolva akár kicsomagolva a nyakába teszed, mindkét verziónak nagyon fog örülni!
Irígykedek:)
22/L
csakúgy, nyakláncot?
jön a szülinapja vagy névnapja akkor meg agyalhatsz hogy mit kéne neki venni
inkább hívd meg egy fagyira vagy moziba csakúgy!
szerintem
Ékszert venni nagyon kényes kérdés amúgy akármilyen korban is. Lehet, hogy nem célszerű ezzel kezdeni, ám ha jól választod ki a nyakláncot, lehet, hogy sikered is lesz vele.
Olyan ékszert vegyél neki, amilyet amúgy is hord. Ha bizsukat hord, csak bizsut vehetsz neki, ha értékesebb ékszert, akkor bizsut ne vegyél neki, ennyi idősen még talán mást se. Ha bőrnyakláncot hord, akkor bőrnyakláncot kell venni, ha műanyagot, akkor műanyagot.
Ha bizsut hord, de te értékes nyakláncot veszel neki, akkor az akár rosszul is eshet neki, vagy nem hordaná, mert nem az ő stílusa.
Szép gesztus, de én inkább más ajándékot adnék a helyedben, pl egy plüssöt, vagy akármi. Ennyi idősen ez a legjobb szerintem.
végre egy pasi aki csak úgy is kedveskedik. szerintem simán vehetsz neki egy nyakláncot.
2000ft-nál nem hiszem h drágább lenne és elhívná moziba ugyanott tart.
kérdezd meg egy barátnőjét vagy vidd be egy boltba ahol ékszerek vannak és akkor majd puhatolózz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!