Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatban enyhül a láng egy idö után?
igen az első hozzászlonak igaza van!
minden kapcsolat enyhül, persze van kivétel azért de az nagyon nagyon ritka talán ha az ember megtalálja az igazit, a nagyapám és a nagyanym például 50 éve szerelemben élnek és mikor rájuk néz az ember olyayn mintha a kapsulatuk elején tartanának. :D jó az amikor az ember ennyire megtalálja a párját aki tényleg hozzá tartozik.
szeritnem is probáld azt hogy kisit válltoztatsz vegyél fel olyan ruhákat miket eddig sosem hordtál, de azért felvennéd mert neked is tetszik, nem kell azért kurvásan öltözködni. vagy vállt frizurát vagy sinálj megleő dolgokat akármit amit eddig nem csináltál
NEM
Nem minden kapcsolat enyhül meg. sajnos a barátaim körében nagyon sokan vannak akik ezért szakítanak a szerelmükkel, de én csak azt tudom erre mondani, hogy akkor nem is volt az az igazi amire mindeki vár az életében. Én 7 éve szeretem a párom de "csak" 4 éve járun. a 4 év alatt egy szer egy pilanatig sem enyhült a kapcsolatunk. SŐT: ha lehet ugymondani akkor szerintem most egyre jobban szeretem. nem élünk együtt sajnos, és amikor nincs velem nagyon magam alott vagyok. Csak azt tudom tanácsolni: üllj le vele beszélgetni. lehet, hogy ugyan azt érzi mint eddig, csak nem tudja már hogy kimutatni, mert lehet azt hiszi, hogy megszoktad az eddigi gesztusokat stb...
Ha valaki iránt kihűl VALÓBAN a szerelem, akkor nincs az a csodaszer vagy praktika amitől ujra szeret. mert egy szép fehérneműtől, vagy egy erotikus sex-től vonzódik hozzád ujra. amig nem vagy biztos hogy is álltok, addig szerintem ne félj. beszélgessetek, és akkor leet, hogy jobbra fordul, talán csak te érttted félre (Rem inkább ez és akkor nincs gond)
Igen.
Ez azért van, mert a szexet olyan hormonok irányítják, amelyek úgy működnek, mint a kábítószer. Tehát hozzájuk lehet szokni, és emelni kell az adagot.
Erre kiváló a változatoság: új ruha, hely, helyzet, kezdeményezés...
De ennél fontosabb, hogy közben kialakuljon köztetek a szeretet. Az sokkal-sokkal tartósabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!