Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21. Születésnapja lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21. Születésnapja lesz a barátomnak. Semmi ötletem. Ő a szülinapomra egy párizsi hétvégét adott, fél év ismeretség után. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
...karácsonyra is értékes dolgot kaptam.Az én anyagi helyzetem egy haldokló egyetemistáé,aki napi 150 ft-ból kajál.Szeretek kézműveskedni, barkácsolni, de már kimerítettem lassan ezt a fogalmat,nem tudom minek örülne...persze hülyeség idegenek tanácsát kérni, de hátha van valami klassz ötlet!:D
2011. ápr. 13. 01:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát, segítséget nem sokat kaptam...:D 150 ft? Nos simán kijövök belőle...ugyanis, ha pl hó elején megveszem az alapokat: tea,vaj,fagyasztott zöldség,tészta , krumpli...akkor a többi, mondjuk napi zsemle reggelire , vacsira,két napra kis sajt...na az kijön...azt nem mondtam, hogy feltétlenül változatos...de fő az ötletesség:D És tényleg nincs ötletem:) a szalagos verzióra meg helyem nincs...:)
2011. ápr. 15. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem az ugató kutya nem szokott felköszönteni a szülinapomon (mondjuk nem is vittem soha senkit Párizsba), ígyhát ha engem kérdezel én minden kis apróságnak örülnék.
2011. ápr. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!