Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottunk, de szeretem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, de szeretem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk a párommal, arra "hivatkozva", hogy nem vagyunk több mindenben összeillőek, és hogy nem ugyanaz voltam, akit megismert. Hozzá kell tennem, hogy az utolsó egy hónap okozta nálunk a gondot, ami nekem zűrös volt, mert vizsgaidőszak, meg családi gondok...elismerem, nem volt időnk egymásra, én sem tudtam neki a maximumot nyújtani, ugyanakkor egy nappal a szakítás előtt azt beszéltük meg, h mind2en igyekszünk javítani a helyzeten, de másnap közölte, ő átgondolta...és tudom, érzem, hogy ő is szeret, de nem lép semmit, én pedig túl büszke és egyszerre félős is vagyok ahhoz, h beszéljek vele, és netán szemembe vágja, hogy nincs értelme a folytatásnak. De szeretem, és hiányoznak az együtt töltött percek-órák...
2009. márc. 2. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerelem vagy pedig a hiánya annak hogy volt egy biztos pont az életedben akivel sok mindent átéltél...

ha lett új pasim , már sose a régire koncentáltam így felejteni is könnyebb volt..persze nem ment rögtön

szal nem éppen személyhez kötött ez, hanem h kell vki

2009. márc. 2. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire szereted (és valóban ŐT személy szerint, és nem azt, hogy van párod, nem vagy egyedül!!!), akkor még mindig jobb őszintének lenni és megkockáztatni a fájdalmas elutasítást, mint semmit nem tenni. (Nem kell megalázkodni, de ha őszintén megmondod valakinek, hogy szereted, és szeretnéd vele még egyszer megpróbálni, az önmagában még nem megalázkodás.)

Ha el is utasít, legalább megnyugszol, hogy Te mindent megtettél, és könnyebben lépsz majd tovább. Az önmagában nem megalázó, hogy Te szerelmes vagy valakibe, ő meg Beléd nem, ha ezt korrekten közli.

Hypathia

2009. márc. 2. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fontos átgondolnod, h valóban szereted-e... Én is szakítottam a párommal, de mivel hosszú komoly kapcsolat volt, valahogy egymásra találtunk újra, h szerelemből vagy megszokásból, azt eldönti az idő. Szerintem minél hamarabb beszélj vele, mond el, h miért volt zűrös neked az utóbbi hónap és h milyen gondjaid voltak, ha igazán szeret megérti... Ennyivel tartozol magadnak és a kapcsolatnak
2009. márc. 2. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!