Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol ilyenkor egy lány?
Figyelt kérdés
Az van, hogy bejövök egy csajnak, és ezt a haverom mondta, nekem, hogy menjek oda hozzá, én erre azt mondta, "nem megyek oda mert nem akarok pofára esni".
Erre elment, és elmondta a csajnak..
Nem szeretem, ha amikor megmondják, mit mikor csináljak..
Amúgy tetszett a csaj.
16F
2011. ápr. 11. 17:13
1/7 You got OWNED! válasza:
De ha tetszel a lánynak akkor miért nem mersz odamenni?
2/7 anonim válasza:
Ha tetszett mi a fenéért nem mentél oda hozzá?
3/7 anonim válasza:
Ti még abban a korban vagytok amikor ez az eset még aranyos! Ettől még nem változott semmi hidd el!
Cselekedj úgy ahogy te jónak látod, a haverod meg a saját szerelmi ügyeivel foglalkozzon!
Sok sikert! Hajrá!
6/7 anonim válasza:
ha tetszik akkor legyen tököd menny oda! ilyen korban még kevésbé számít egy lánynak, hogy "bakizol", jobb előbb megtanulni mint később...
7/7 anonim válasza:
Az átlag nők a magabiztos férfiakat szeretik. Szal. lépj a sarkadra, mert hacsak nem édibédi kis tüncike kislányról beszélsz, vagy mazochista hős szerelmesről, akkor csak rontod az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!