Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van úgy, hogy a szerelem elmúlik, majd újra fellángol?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kapcsolatnak kell lennie egy alaphőfoknak.

Persze van olyan, hogy két ember összeférhetetlen, és szerelemről nem lehet beszélni.

Viszont változatossággal, programokkal, meglepetésekkel színessé lehet tenni egy kapcsolatot.

2 emberen múlik az egész, és úgy nem okés ha az egyik fél kiteszi a lelkét, a másik meg csak minimálisan aktív.

Szerintem ha valaki igazán szerelmes mindent megtesz...

Esetleg nosztalgiával feltudnád dobni a kapcsolatotokat.

Pl: itt a jó idő... elvihetnéd egy számotokra emlékezetes helyre, ahova valami kellemes emlék fűz titeket.

vagy tegyél olyat amit nem szoktál pl: főzz valami finomat, lepd meg jegyekkel....vagy vidd el meglepiből valahova. Romantikus csonakázás... Vagy valami extrém ajándék. (Nem kell drágára gondolni. Szerintem attól is elolvadna ha írnál neki egy verset, és a papír szélét megégetnéd.)

Az a lényeg, hogy éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked, hogy tiszteled...

2011. ápr. 11. 20:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó azért nem vagyok közömbös számára. Azt mondja szeret, csak a tüzet nem érzi amit régebben. De még mindig jónak mondható a kapcsolatunk. Most egy nehéz időszakon vagyunk túl, és sajnos most még nehezebb jön. Ez az utolsó válasz nagyon tetszett, meg amúgy a többi is. Megpróbálom felkelteni benne az emlékeket. Felgyűlt pár három és fél év alatt.:)
2011. ápr. 11. 21:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy hasznosnak találtad.

Nekem másfél éves kapcsolatom van.

Mit tudnál tanácsolni, hogy milyen hibákba ne essek/essünk.

Szerintem az egyik legrosszabb az, amikor a párodba csak a hibáit látod...kevésbé a pozitívat.

2011. ápr. 12. 19:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Hibák... Itt egyedül én követtem el hibákat. Nemtom írtam-e már itt, de 20 éves vagyok ő meg 21. Én vagyok a srác. Két nagy gondom van: szeretek csajozni és hajlamos vagyok hazudni. Mármint nyilván vannak még hibáim, de ebből a szempontból ezek a legfontosabbak.

Ott kezdődtek a hibák, hogy amikor összejöttünk kb össze voltam törve az előző barátnőm miatt. A mostani barátnőm pedig már akkor három éve szeretett volna velem együtt lenni. És teljesült a kívánsága, de érezte, hogy még mindig szerelmes vagyok az előzőbe. Nem is feküdtünk le vagy 10 hónapig.Ezek után egy nagyon boldog időszak következett, amikor végre tényleg érezte, hogy szerelmes vagyok belé. És így is volt. Teljesen belehabarodtam. Azonban a csajozás gond volt. Volt egy tábor, ahova mindketten jártunk, és ő már látta azelőtt is, hogy összejöttünk, hogy milyen vagyok, pedig van barátnőm. Eleve félt. De ez akkor se szűnt meg amikor vele voltam. Úgy, hogy ott volt a táborban. És ettől folyton szomorú volt. Volt, hogy nyugtatókat szedett be, hogy tudjon aludni. De ettől függetlenül szerettük egymást, és csodálatos éveket töltöttünk együtt, ebben mindketten egyet értünk. Az volt a baj ezekkel a csajokkal, hogy nem csak egy-egy alkalommal, amikor épp ott volt, csináltam a hülyeségeim, hanem msn-en mindig. És ezt eltitkoltam előle. De kiderült. Azt egyébként leszögezem, hogy sohasem csaltam meg. Ez amolyan vadászösztön volt. Jó érzés volt, amikor tudtam, hogy a másik lány már megveszik értem. És nem csak a barátnőmet sirattam meg, hanem más lányokat is párszor.Tehát duplán gerinctelen vagyok.

És bekövetkezett. Nem érez szerelmet. Ez alatt a hosszú idő alatt kiöltem belőle. Én viszont lángolok. És ő se akar elhagyni. Azt érzi ezek ellenére is biztonságban érzi mellettem magát, de valahogy most nem érzi azt amit eddig. Egyébként nagyon stresszel, mert újraérettségizik, és új munkája is van, ami elég nehéz lesz. És a főnöke rányomult. És elmondta, hogy most már megérti ezeket a csajozásokat, és megérti, hogy túl fiatal voltam, hogy elvárja, hogy ne vegyek észre más lányokat. Ettől a sráctól olyan önbizalom költözött belé... De elküldte a srácot (egyébként egy paréj, havi 4-5 nője van). És azt mondja szeret. És sír, hogy térjen vissza a szerelme, mert nem akar elhagyni. Nagyjából ez a helyzet. A tanácsom? Legyetek mindig őszinték egymáshoz!Ez talán a legfontosabb. Ne furakodjon be senki közétek soha! És képzeljétek magatokat a másik helyébe, mielőtt valami butaságot csinálnátok. Egy férfi le tudja győzni az ösztöneit. Most már én is. Tavaly június óta még csak rá se néztem senkire. Azonban a baj már megtörtént. Szeressétek egymást, és eszerint is cselekedjetek! Okkuljatok a hibámból!

Azonban mindent megteszek, hogy visszacsináljam. Sikerülni fog. Sikerülnie kell.

2011. ápr. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!