Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérhet olyat a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhet olyat a barátom, hogy töröljem ismerőseim közül az exemet?

Figyelt kérdés
A 2 éves kapcsolatomból nem haraggal léptem ki.A volt barátom még próbálkozott,mikor már a mostani párom megvolt. Én mégsem érzem úgy, hogy törölnöm kéne az ismerőseim közül,pont azért sem, mert nem úgy váltunk el, hogy ez indokolt lenne.Ő mégis ma azt mondta,igazán törölhetném, mert neki sem ismerősei a volt barátnői.Ám ő pár hete került fel az ilyen közösségi oldalra,és általában nem túl jó viszonyban mentek szét. Valóban neki lenne igaza? Őszintén én nem szeretném törölni,nem érzem úy,gyerekes lenne...
2009. márc. 1. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, hogy zavar-e ez valakit. Engem pl. zavarna, de csak akkor kérnék ilyet a másiktól, ha nálam sem lennék exek ismerősök...ez csak kölcsönösen működik.
2009. márc. 1. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

20:59-es,a tapasztalatod az én esetemben is beigazolódni látszik, hisz amiket leírtál nem a jövő,hanem már a jelen.

akkor én inkább a mostanit törölném- az életemből

de azt nem írtad le, hogy milyen a kapcsolatod az exeddel, ill. van e (baráti) kapcsolatod vele?

2009. márc. 1. 21:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá. Ha a 20:59-es igaz, akkor ettől a faszitól olyan gyorsan kell megszabadulni, ahogy ezt elolvasod!

Basszus ilyen faszik vannak?? Soha nem tudnék ilyenre kényszeríteni egy nőt.

Kedves kérdező, azt szeretném megkérdezni, hogy ha a 20:59 igaz akkor miért vagy vele??

2009. márc. 1. 21:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
20:59 vagyok,ebben az esetben ne várd meg mig tönkrevág téged!Ne is pazarold rá az idődet,kutyábol nem lesz szalonna,én tudom,évekig igy "éltem"!!azt hittem ez a szerelem,meg a "szerelem féltés"..hát kúrvára nem!gyorsan megöregszünk,ne ilyenek mellett töltsd az idődet.
2009. márc. 1. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem törölném.

Nehogy már megpróbáljnak nekem dirigálni.

Soha nem voltam ilyen.

Az más, ha az exed töröl, de te csak akkor, ha te is úgy gondolod. Én nem tenném a helyedben, hiszen jóban vagytok.

És igaz.

Ezek után vajon mi lesz a következő húzása?...

Gondolkodj el ezen.

És igen, nagyon gyerekes, hogy csak azért törlöd, mert szétmentetek. Tartsd meg, ha szeretnéd, a barátod meg vagy elfogadja, vagy nem, de akkor is elfogadja, csak máshogy reagál rá:D

2009. márc. 1. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én haraggal váltam el exemtől, de ettől függetlenül így sem törölném, ha megkérne rá az aktuális pasim (már ha lenne..), mert nem jelent semmit, hogy ott van az ismerősök közt. Egy csomó olyan ember is van, akikkel alig beszélek, semmi jelentősége sincs.

De ha szereted, és nagyon nem bírja elviselni, akkor talán...

2009. márc. 1. 22:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Én baráti kapcsolatot akartam tartani az exemmel,de a jelenlegi párom megfenyegette,így semmi kapcsolatom nincs vele.Igen,vannak ilyen férfiak...állítólag az elvesztésemtől retteg,mert a nagy szerelem vagyok az életében,csak a kimutatás kicsit érdekessé sikerül...
2009. márc. 1. 22:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biztos nem törölném. Azért mindennek van határa.

Egy ember van akiért megtenném, de ő meg nem kérné :))

Szerintem hülyeségeken akad fenn a barátod. Mondd meg, hogy úgysem beszéltek csak ismerősei vagytok egymásnak. Most akkor legyen már féltékeny az összes többi ismerősödre, nemtől függetlenül :DD

Mondd meg neki, hogy bízzon már benned egy kicsit, vagy ha nem megy akkor hagyjon ott vagy nem tudom, de ez butaság amit csinál.

:)

2009. márc. 2. 02:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nagyon csúnyán elszúrta az új barátod.

Mondd meg neki, hogy ha nem akar megfojtani a féltékenységével, akkor nagyon gyorsan vegye vissza magát.

Ha nem sikerül neki záros határidőn belül - akkor HAGYD OTT!!!

Akkor csak romlani fog a helyzet!

2009. márc. 2. 02:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

alapkérdésre:

-ha iwiw, myvip hasonló oldalakon ismerősei vagytok egymásnak, abban szerintem semmi nincs.

-ha MSN vagy más chatprogramon vagytok kapcsolatban, és akik itt vannak, azokkal tartod is a majdnem mindennapi kapcsolatot, akkor jogos lehet a kérés.

de a mostani infók birtokában, hogy csak vele mehetsz bárhova is, minél előbb szabadulni kell. az ilyen betegesen féltékeny ember nagyon veszélyes lehet.

2009. márc. 2. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!