Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhet olyat a barátom, hogy töröljem ismerőseim
közül az exemet?
Figyelt kérdés
A 2 éves kapcsolatomból nem haraggal léptem ki.A volt barátom még próbálkozott,mikor már a mostani párom megvolt. Én mégsem érzem úgy, hogy törölnöm kéne az ismerőseim közül,pont azért sem, mert nem úgy váltunk el, hogy ez indokolt lenne.Ő mégis ma azt mondta,igazán törölhetném, mert neki sem ismerősei a volt barátnői.Ám ő pár hete került fel az ilyen közösségi oldalra,és általában nem túl jó viszonyban mentek szét. Valóban neki lenne igaza? Őszintén én nem szeretném törölni,nem érzem úy,gyerekes lenne...
A barátod egy idióta. Ha emiatt nem érzed úgy, hogy szakítanod kell vele (mert mondjuk nem vagy olyan érzékeny a hülyeségre mint én), akkor töröld. Annyira nem nagy dolog.
2009. márc. 1. 20:50
2/20 anonim válasza:
szerintem is hülyeség ez, most nem mindegy h ismerősöd-e vagy nem. lényegében ugyis ismeritek egymást.
2009. márc. 1. 20:52
3/20 anonim válasza:
Igen kérhet ilyet. Én ha szakítottam a valamelyik barátnőmmel, azzal azért szakítottam, mert már nem akartam vele találkozni többet!
Szerintem a srác mivel tudja hogy váltatok el a fasziddal, féltékeny egy kissé. Ha jót akarsz, akkor töröld az ismerőseid közül és béke lesz. Vagy akarsz még valamit a volt barátodtól? Ha nem akkor megvan a kérdésre a válasz. Ha igen, nos... akkor is.
Dönts te. Ér a mostani barátod ennyit, vagy sem.
25/f
2009. márc. 1. 20:53
4/20 anonim válasza:
a jelenlegi pasidnak semmi joga olyat kérni tőled hogy töröld az exedet mert nincs beleszólása kik az ismerőseid te se mondod neki ,hogy törölje a volt csajait.
2009. márc. 1. 20:54
5/20 anonim válasza:
kérni kérhet, szíve joga, de én biztos elhajtanám a helyedben a fenébe. (31ff)
2009. márc. 1. 20:58
6/20 anonim válasza:
ez nálam már az a kategória,hogy nevetséges hülyeség,ha most kitörlöd a következő az lesz ,hogy nem mehetsz bulizni nélkül,enem állhatsz szóba fiú ismerőseiddel stb stb .Ez csak az én tapasztalatom.
2009. márc. 1. 20:59
7/20 anonim válasza:
bocs, nem ide tartozik, de a legjobb barátnőd kérhet rá, h az ő exét töröld a te ismerőseid közül? - mert velem ez történt, és sokkal jobban meglepődtem rajta...
Ha a párod féltékeny típus, akkor simán kérheti... Mondjuk megbeszélhetitek, nem muszáj úgy pattannod, ahogy ő fütyül - bocs a csúnya kifejezésért.
De tiszteletben is tarthatod a kérését. Legföljebb megbeszélheted az exeddel is, h miért törlöd.
2009. márc. 1. 21:00
8/20 A kérdező kommentje:
20:59-es,a tapasztalatod az én esetemben is beigazolódni látszik, hisz amiket leírtál nem a jövő,hanem már a jelen.
2009. márc. 1. 21:00
9/20 A kérdező kommentje:
az én barátnőm,mikor szétmentünk a párommal,szolidaritásból törölte,mondta,hogy nem villant neki ezentúl stb....pedig nem én kértem. Kérhet ilyet, hisz csak egy barátnő vagy ebben az esetben,az ő érzelmei állnak a középpontban.
2009. márc. 1. 21:02
10/20 anonim válasza:
Kérhet tőled ilyet, és ha igazán zavarja akkor inkább töröld ki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!