Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam, hogy újra úgy szeressen mint régen?
Szia! Vannak olyanok, akiknél teljesen más játszódik le akkor, amikor nincs velük a szerelmük, mint akkor, amikor látják/érinthetik/... egymást. Én is ilyen vagyok, és a barátom is ilyen velem, bár ez furcsán hangzik, engem egyáltalán nem zavar. Ha pl. nem vagyunk együtt, akkor telefonon, smsben, chaten úgy beszélgetünk, mint két barát. Persze érezhető, hogy kicsit több annál, jobban kötődünk, ragaszkodunk egymáshoz, de nem érződik a szerelem, a szeretet, a vibrálás. Viszont amikor együtt vagyunk, akkor becézget, simogat, puszilgat állandóan, nem képes betelni velem, és én is így vagyok vele, olyankor egyértelmű, hogy nagyon dúl a love. Bár ez más helyzet, mint a tiétek, mert mi együtt vagyunk. Csak azért írtam le, hogy lehet, hogy igaza van a barátodnak, és ha most kicsit laposak is a dolgok, ha újra lát, újra veled lehet, akkor újra fellángolhatnak a dolgok. Igaz, hogy kétesélyes a dolog, de elég nagy esély van rá, hogy működhet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!