BetkósBakancskérdés! Azt olvastam, hogy régen katonaságban a bakancsok sarkát a lépcsőhöz vagdosták, hogy megpuhuljon a talpa, és hogy kalapáccsal és lehet ütögetni e célból. Nagyon töri a baki a sarkamat, csináljam én is ezt? Mit tegyek?
Köszi!
Lehet megkérem egyik bnőmet. (16/L vagyok)
Múltkor felvettem 2 zoknival de még akkor is igen éreztem, hogy tör. A bakancs betörése arról szól igazából, hogy megpuhul a bőr + illeszkedik a lábhoz? Gondolom ha puhább lesz a sarka, akkor már nem fog törni.
Meg cipőboltban állítólag lehet venni ilyen sarokhoz rakható puha valamit... Annak a használatával biztos minden OK lenne, de ha nem használnám, akkor újra vízhólyagosra törné?
Első és második válaszoló vagyok.
Nekem soha nem törte a lábamat a baki, én télen vettem, akkor pamut katonai zoknit hortam, nem is fázott benne a lábam. Most sima zoknit hordok és most se töri. Igen, a betörés az, amikor meghajlik a bőr és tudsz benne rendesen járni. Ha betört utána elvileg már tényleg nem kéne hogy törje. Ezt a testápolós dolgot nem tudom, de szerintem mindegy. Vagy próbáld ki melyik a jobb. És én a helyedben megpróbálnám azt a sarok puha izét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!