Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, hogy még nem akarok megállapodni?
23:15
Egyszerű családból származom, és egy 50.000 fős kisvárosban élek. Szerintem ennek nem csak a társadalmi ranglétrán elfoglalt pozíció az oka. Ők vágytak rá, és megtalálták a társukat. Viszont én abszolút nem akarom még elkötelezni magam...
A tobbi komment elolvasasa nelkul irom (bocsi,sietnem kell:)
nem vagy kakukktojas.En 2 evvel idosebb vagyok,de nekem se jutna meg eszembe komoly kapcsolat.Hogyisne,mikozben kifogyhatatlan az utanpotlas hamvas golyakbol,akik evrol evra elarasztjak a szorakozohelyeket:)
Ne erdekeljen,mit gondolnak a barataid.Az,hogy a szulok-nagyszulok hogy voltak vele,szinten lenyegtelen,az mas korszak volt.
Egyenenkent is eltero,ki mikor akar megallapodni,van,aki mar 20 evesen hazasodna.
En szemely szerint ugy gondolom,hogy addig meg az eljegyzes is hulyeseg,amig nincs onallo egzisztenciad,munkahelyed,sajat kerod.Raersz majd akkor ilyesmikre gondolni,mikor mindezek megvannak,es elobb-utobb raunsz a kalandokra.De addig meg jo par ev eltelik majd,szoval no para!
Teljesen normális vagy, nyugi! :)
Szerintem meg pont az ismerőseid sietik el a dolgokat.
Én 23 éves lány vagyok, 3 éve vagyok együtt párommal, közös lakás megvan, de gyerek?
Én nem akarok soha gyereket és a párom se, ránk emiatt néznek furcsán...
Volt aki már 19(!!!) éves koromban tette a megjegyzéseket hogy na mikor szülök már?
Az ilyeneket ereszd el a füled mellett, nehogy már mások mondják meg mikor kell neked megállapodnod és gyereket csinálnod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!