Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Miért csak a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Csajok! Miért csak a helyes pasikra buktok?

Figyelt kérdés
És mielőtt még jönnének a válaszok hogy: "Azért mert ti férfiak is csak a szép nőkre buktok" Én pl nem! Ajánlom hogy halgassátok meg ezt a számot: http://www.youtube.com/watch? V=XPLzu14-h2g
2011. ápr. 10. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Helyes? Az mit jelent? Nekem mást mint a szomszéd lánynak, vagy bárki másnak. Relatív.
2011. ápr. 10. 23:44
 12/18 anonim ***** válasza:

"Nekem tök mindegy! Csak kedves legyen."

Azért meg lennék sértődve, ha a párom azt gondolná róla, hogy mindegy milyen vagyok, de kedves. Igenis tetszek a páromnak! Nem kell, hogy mindenkinek tetsszek, de a párom szerint igenis legyek szép!

2011. ápr. 10. 23:45
 13/18 anonim ***** válasza:
rólam*
2011. ápr. 10. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Mentél már végig utcán? Láttál már párokat? Mert nézd meg, nem minden pasi jópasi akinek barátnője van. Tehát valakinek mégiscsak kellenek a csúnyábbak is.

Az én barátom is csúnya mások szerint, nekem nincs bajom vele, én azért szeretem mert kedves, aranyos, toleráns, őszinte, kimeri mutatni az igazi érzéseit, amit a legtöbb pasi sose tenne meg. Nekem ezek fontosak, a külső csak annyira hogy legyen ápolt, ne valami elhanyagolt 140 kilós lusta dög.

2011. ápr. 11. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy kikötésem van, hogy legyen magasabb nála, hát még az sem jön össze xD Az hogy jóképű, max. a ráadás egyébként.
2011. ápr. 11. 08:17
 16/18 anonim ***** válasza:
* nálam
2011. ápr. 11. 08:18
 17/18 anonim ***** válasza:
yay hagyjuk már ezt a szöveget,hogy "nekem mindegy csak kedves legyen" mert pl. a duci nők a legkedvesebbek olyan 80-100kg körüliek..és ne mond azt nekem hogy egy fiatalabbat és vékonyabbat nem jobban fogadnál el..Gondolom nem szellemvasutat szeretnél nyitni..
2011. máj. 8. 11:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Öhmmm hagyad már magad!
2011. máj. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!