Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok ha mással látom. Tudom, hogy velem van a baj de, hogyan tudnék változni?
Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal. A kapcsolat elején még nem volt gond... aztán beleszerettem.
Nehezen viselem ha más lányokkal látom mert nagyon közvetlen . Ez az ölelgetős, puszilgatós, mindenkivel ugyanolyan irtókedves tipus.Ami nem baj ezért szeretem. Velem is ilyen. Csak hát fura mikor másokkal is azt látom, hogy ugyanúgy vigasztalja és öleli őket mint engem és rosszul esik:( . Beszéltem már vele róla és mondta, hogy engem szeret meg ne legyek butus. Csak hát éppen a ma estéjét is egy lány vigasztalásával tölti és pénteken is úgy jött át, hogy amúgy más csajnál lenne csak végül idejött.
Mi a teendő? Hogyan fogadjam el , hogy én is vagyok olyan értékes, mint a többi lány? Hogyan ne legyek féltékeny ha mással látom?
Bocsi, hogy hosszú lett.
Ugyanez ez a szitu... barátnőmnek is sok pasi haverja van, meg ő is ilyen közvetlen típus, nem tehetek róla de féltékeny vagyok :S
18/f
figyeld meg, hogy más lányok előtt kimutatja e, hogy téged szeret!!!
pl nekem egy jóbarátom (én lány vagyok ő fiú)a bnőjét az orrom előtt puszilgatja, mesél mivel szokta heccelni, totál látszik, hogy szerelmesek
a barátom pedig még arrébb is áll tőlem, mintha együtt sem lennénk :(
a tied hogy viselkedik?
és mégvalami:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!