Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy ilyen lány felé? F/16
Sziasztok!
A következő a helyzet:
Van egy lány osztálytársam aki elég visszahúzódó típus.
Sokak szerint az osztály legnagyobb strébere...szerintem nem, de való igaz, hogy elég sokat tanul. Ezért nem is lehet vele beszélgetni a sulin kívül, de ott sem annyira. Nem nagyon beszélget csak a barátnőivel. Fiúkkal szinte egyáltalán nem. Viszont nekem nagyon tetszik és szeretném ha több lenne köztünk mint barátság. Szerintem egy pici önbizalomhiányban is szenved mert nem az a cica baba típus, de nekem pont úgy tetszik amilyen.
Hogyan közeledhetnék felé és hogyan adhatnám tudtára, hogy tetszik nekem?
KÖszi a segítséget! :)
Menj oda és beszélgess vele! Ez akkor a legjobb ha egyedül van. Kérdezd meg valamilyen leckéről aztán irányítsd a beszélgetést mást irányba!
Én is ilyen vagyok, de csak nehezen nyílok meg, szerintem Ő is így van! Beszélgess vele sokat, hogy megnyíljon neked, ezek után már simán menni fog a beszélgetés. És aztán már csak rajtatok múlik. Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!