Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kapcsolatban mi a jobb? Ha nagyon hasonlítanak egymásra vagy ha ellentétek?

Figyelt kérdés
Én személy szerint az ellentétekre szavazok, mert jó ha kiegészítik egymást, és nem unatkoznak egymás mellett. Indoklást és kort meg nemet is kérek szépen :P
2011. ápr. 10. 19:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen most jut eszembe, hogy igazából lehet valaki ellentétes, de ha igazán szeretünk valakit, tudunk változni a kedvéért. És ezt a változást nem erőltetett változásnak gondolom, hanem amikor úgy változik az ember, hogy észre se veszi:) pl párom is renget változott az én ízlésemre és én is szerintem. Gondolom ezt érted összecsiszolódás alatt :)

Nektek pedig sok boldogságot :)

2011. ápr. 24. 21:06
 22/23 anonim válasza:

Köszi!

igen- így értettem az összecsiszolódást, ahogy leírtad. Ez tényleg nem egy erőltetett dolog, hanem természetesen magától alakult.

Szóval valahogy kellenek egyformaságok és ellentétek is- talán így működnek a dolgok a legjobban.

:-)

Én is sok boldogságot kivánok mindenkinek!

2011. ápr. 26. 21:45
 23/23 A kérdező kommentje:

Na ennyit arról hogy egy 15 éves gyerek nem érti a 'felnőttebb' dolgokat :) velünk is így volt párommal, és így sokkal jobban megbecsüljük egymást :)

Köszönjük mi is :)

2011. ápr. 26. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!