Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatban mi a jobb? Ha nagyon hasonlítanak egymásra vagy ha ellentétek?
Hű ez érdekes, igazából én nem ilyen durván gondoltam erre az eltérős dologra :D Nekünk vannak a zenébe és filmekbe, sőt hobbiba is közös pontok. De pl én imádom kimutatni az érzéseimet, ő kevésbé. Én imádom a romantikát, ő nem annyira. Sokat sírok, ő soha semmin nem is tudna. Én imádok msnen beszélgetni, ő rühelli, mert nem tudja eldönteni éppen milyen a hangulata a másik embernek közbe, tehát könnyen félreérthető.
Igazából ez nem sok dolog, de tényleg egymás ellentétei vagyunk, csak nem olyan dologba ami gondot okozna :) pl le tudunk ülni megnézni egy filmet úgy hogy mindketten élvezzük. Sorozataink is nagyjából megegyeznek így hát mindig letölti az éppen legújabb amerikából szerzett részt pl az odaátból vagy vámpírnaplókból és együtt nézzük :) szóval mi ilyen téren megvagyunk.
Akkor ti még jól elvagytok (:
Sok a közös is bennetek azért. Nálunk nem így volt ezért lett vége =/
Igen bár néha vannak összezörrenések Pl msn: 'mért nem írsz? :/ -Értsd már meg hogy utálok itt beszélgetni!'
De amúgy lehet hogy nektek így volt a legjobb :/
Mindenki azt gondolja amugy (:
Igazából én sem tudom mi lesz még. Akarnám, de évekig nem működött így nem hiszem, hogy most igen, de bármi lehet ^^
MI érdekes páros vagyunk, szerintem a személyiségünk ellentétes, de az érdeklődési körünk azonos- mindketten mérnökök vagyunk, munkánk hasonló, amit mindig jól kidumálunk. A személyiségünk az évek során összecsiszolódott, én szelidültem- ő jobban kinyílt, már jól kiegészítjük egymást, viszont vita szinte sosincs, mert a céljaink az elképzeléseink teljesen ugyanazok. Úgy érzem jó páros vagyunk, immár 7éve, 5éve házasságban két gyermekkel. :-)
37/35évesek vagyunk, a szülinapunk is egyszerre van- a névnapunk meg 2nap eltéréssel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!