Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások szemében miért gáz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások szemében miért gáz az, hogy ilyen vagyok? Hogy nem akarok baràtnôt, családot.

Figyelt kérdés

Miért nem lehet megérteni, hogy semmi kedvem sincs ezzel is szenvedni, semmi kedvem sincs felesleges köröket futni senkiért. Nem vagyok macsó, gyenge vagyok (most ne jöjjetek azzal, hogy kondizzak, az esetemben ennek semmi hatása nem lenne-egy idôben csináltam, két hét múlva azt vettem észre, hogy gyengébb lettem:D), nem tudok verekedni, lusta vagyok a fizikai munkához meg béna is, stb. Egyszóval teljes kudarc vagyok "férfiként" ezért sincs kedvem "csajozni". Jó, néha feltámad az bennem, hogy jó lenne valaki, de az ilyen gondolatokat gyorsan elzavarom.:) Ne gyertek azzal, hogy változtass, ne sajnáltasd magad... az én esetembn ez lehetetlen, ebbe bele kell törôdni. Nekem bôven elég az, ha barátnô helyett néha elmegyek egy prostihoz és ha bent játszok a telómmal, rajzfilmet nézek stb. Önmagam legnagyobb ellensége vagyok, utálom a testem stb...

Ennek ellenére osztálytársaim, családom állandóan lázonganak ez ellen... valahol értem ôket, de miért nem lehet megérteni, hogy így sokkal bologabb vagyok, mint családdal, társsal?

22F

2011. ápr. 9. 13:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen, szeretnék "nem kudarc" lenni... a baj csak az, hogy ezzel már rég elkéstem... látom magam elôtt, amint x év múlva azt mondanám a feleségemnek, hogy "Nos Drágám, lehet, hogy szeretsz, de megismerkedésünk elôtt egy csôd voltam". Biztos mellettem maradna... és biztos én is a szemébe tudnék nézni.

Röviden: szeretnék változtatni... de nem menne, ergo biztosa nem is fogom megpróbálni. Lehet, nem jó unatkozni egyedül lenni, egy helyben állni, de még mindig jobb így "élni", ahelyett, hogy szégyelljem magam... nekem úgy tûnik, ez jutott... és ôszintén mondom, nem zavar. Megszoktam, az élet minden területén (munka, stb) sincsenek sikereim, ez van.

Ui.: még mindig nem értem, miért gyávaság, ha valaki nem próbál meg valamit...

2011. ápr. 9. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor marad minden a régiben.De egy biztos,azok akik kockáztatnak,mernek lépni és változtatni azért mert: SAJÁT maguknak nem tetszenek(akár külsőre akár belsőre) még mindig nagyobb elfogadást kapnak,mint azok akiken szemernyi akaratot és nagy tehetetlenséget látnak.

"Nincs lehetetlen,csak tehetetlen!".

Nyílván ha találsz egy olyan nőt,aki elfogad annak aki te vagy és te voltál,szeret és megbecsül,az előtt nem kell majd szégyenkezned!Ha nem lenne tapasztalatom biztos nem írtam volna ezt le.De hát nyílván könnyebb kussolni és nem tenni semmit.

2011. ápr. 10. 14:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben nem látom értelmét az olyan kockázat vállalásnak, ami nem hoz biztos eredményt.
2011. ápr. 10. 15:09
 14/20 anonim ***** válasza:

A gáz forma az anyag egy halmazállapota.

[link]

2011. ápr. 11. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek,és hidd el hogy sokk csaj van akik az olyan pasikat mint te nagyítóval keres de sehol sem talál mert elbújnak a magányban.

Huh és köszönöm kérdésed ihletet adtál,benned aztán lehetnek érzések és mely gondolatok,tanácsolom hogy kezdj írni,prózát vagy barmit ami megmozgatna kicsit.

Ugyan ebben a cipőben vagyok én is csak te 2 év-el időseb vagy.

2011. ápr. 11. 15:43
 16/20 A kérdező kommentje:
???
2011. ápr. 11. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
jó nagy gyökér lehetsz. kár beléd az anyag, nem reprodukálok magad, csak fogyasztasz. pedig ez a hazáddal szemben is kötelességed
2011. ápr. 11. 16:23
 18/20 A kérdező kommentje:
:D
2011. ápr. 11. 16:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy kötelessége,te idióta!

Szaporodj te ha ennyire zavar,hogy más nem!

De sajna ezért van ennyi buta ember,mert a hülyék szaporodnak csak.

2013. nov. 28. 23:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Amúgy sok sikeres ember van,aki nem szeretne családot,ez nem valami gyengeség,nem mindenki erre vágyik.

Megnézném hanyan vállalnának családot,ha nem lenne családi pótlék,és itt nem a kisebbségre gondolok!!!

2013. nov. 28. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!