Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellángolhat ujból a szerelem?
egy sráccal 9.ben nagyon összemelegedtünk.Mi voltunk az "álompár". Mire ö is be adta volna a derekát(14 évesen) addigra megismertem egy másikat és beleszerettem, de ö csak játszott velem. Neki is tetszett egy lány, de nem foglalkozott a lány vele. Nekem lett barátom, akire féltékeny volt.. és nyiltan tudtomra is adta. mindig kérdezgette a barátom. Olyan is volt, h a barátom átöltet de én a másik sráccal szemeztem.A mostani barátommal rossz a helyzet. és ezt is érzi.. ( megkérdezte, h mi van velem .. és olyan csillogo szemekkel nézett rám mint anno.) most már más a baráti körünk és végzösök vagyunk. a mostani barátommal szakitani fogok mert nem birom. meg nem is vagyunk egymáshoz valok..
viszon az a srác hiányzik, akivel rég együtt voltam.
Persze, benne van a pakliban.
De ne felejtsd el, hogy te is, ő is változtatok, így nem biztos hogy ki fogtok jönni!
De ha azt látod rajta, hogy ő is akarja, próbáljátok meg, abból mi lehet?
Sok sikert, szurkolok!!!!
Kedves utolsó
miböl gondolod, h nem?
köszönöm, a kommenteket:)
Egy próbát megér!
Találkozgass vele kérdezd meg nem e beszélgetnétek vagy találkoznátok valamikor.
Most te fogsz lépni mint lány!
miért nekem kellene?
pénteken összenéztünk ( akk nézett a csillog szemeivel ) és egymásra vigyorogtunk és utána jött oda beszélgetni.
ez nem kezdeményezés? mert tudom , h több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!