Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak ez a Justin Bieber meg SP jön be?
A suliba kb egy lány nem néz emberszámba.
Pedig nem nagyok annyira ronda, de egyszerűen nem értem mit esznek ezen a két szerencsétlenen?
Semmi stílusuk nincs, lenyalt haj, most akkor legyen én is olyan mint ők, és akkor lesz majd barátnőm?
16FIÚÚÚÚ
"Nem mondod? Sok 14 éves csajnak ez jön be, 15-16 éves lányok meg mind "érett" pasikat keresnek, na akkor nekem mi marad?"
Hahahaha, mintha a 15-16 éves lányok olyan marha érettek lennének, az érett pasi meg ez esetben csak nem a 18 éveseket jelenti? Vicc! Neked mi marad? A hokizás. :D 23F
hát nem tudom lehet én vagyok furcsaa de én eggyiket sem bírom.. amit ők zenének mondanak.. hát én azon max röhögök egy jót mert rohadt szánalmas..-.-""
és tudod mit?? Büszkee vagyok ráá hogy a barátom se sp se justin bieber filinget nem képviseli..
14/L
ÚRISTEN!!! jb egy nyálgép, sp ronda mint a bűn :D
Én egy olyan fiúra vágyom aki kedves, aranyos, jókat lehet vele beszélgetni(pl ami engem érkel - nem túl csajos téma:) - az érdekességek a történelemben, valamint a repülőgépek *.*), és aki előtt semmit sem kell eltitkolnom - mert ugye az igazi kapcsolatok alapja a bizalom.
Hát nem hinném hogy sp vagy jb ilyenek lennének, ezért inkább hanyagolom az olyan fiúk/csajok társasgát, akik őket tartják az ideálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!