Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak ez a Justin Bieber meg SP jön be?
A suliba kb egy lány nem néz emberszámba.
Pedig nem nagyok annyira ronda, de egyszerűen nem értem mit esznek ezen a két szerencsétlenen?
Semmi stílusuk nincs, lenyalt haj, most akkor legyen én is olyan mint ők, és akkor lesz majd barátnőm?
16FIÚÚÚÚ
Tegyél magasról ezekre a akarat nélküli divatazéletem mert nincs saját stílusom lányokra...
Pont, hogy olyat kell keresni, aki ódzkodik az efféle divatmajmolástól.. ha te nem olyan vagy, mint a gyökér SP-félék, akkor ne olyan lányt keress akiknek azok jönnek be
Nem minden lánynak!!!Ne keseredj el,találsz majd olyan lányt,akinek pont te jössz be!:)
és különben is,ha vkinek pont JB vagy SP jön be, mit számít,hiszen őket úgysem kaphatják meg,de gondolom annyi eszük van,h ne klónokat keressenek, és akkor jössz a képbe te meg a többi srác!:) legyél kedves és figyelmes a lányokkal,de ne feltűnően mindegyikkel,hanem főként azzal,akit kiszemeltél,mert az a srác,akinek bármelyik lány megteszi,általában nem kell "senkinek",mert mindegyik lány azt akarja érezni,h különleges vki számára!:)sok sikert,és ne aggódj,még nem maradtál le semmiről/senkiről!:)
20/L
Az ő dolguk, hogy mi jön be nekik, de az azért egyértelmű hogy legalább ugyanannyian utálják is JB-t és SP-t mint ahányan szeretik őket...
Én 15 vagyok, SP-t nem szeretem, Justin Biebert jó hallgatni, amikor szomorú vagyok, és mégse az "ideáljaim":) Végülis szerintem mindegy is, hogy ki hogy néz ki, csak az fontos hogy törődjön magával, és ápolt legyen, és szerintem az 1-2 év a legideálisabb korkülönbség ebben a korban...
Úgyhogy nyugalom, találsz te is olyan lányt, akinek tökéletes leszel;)
nekem egyik se jön be, nem az esetem se SP se Justin bieber.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!