Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hisz még valaki a sírig tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisz még valaki a sírig tartó házasságban?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, mégis hiszek, emiatt gáznak érzem magam... mert ismerőseim szerint "ez a nők hülye idealista ötlete, de most már végre kezdenek észhez térni..."
2011. ápr. 9. 09:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha senki nem hinne, nem lennének házaspárok. A szerelem is, amíg tart, a sírig tart. De elmúlik, és vele együtt, a gondolat is.
2011. ápr. 9. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiú vagyok, én is hiszek, és leszarom, kinek nem tetszik :D Ha egyszer belekezdek valamibe, azt akkormár csináljam végig jól, avagy éljen a maximalizmus!
2011. ápr. 9. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kellő érettség kell hozzá, és akkor működhet.Én hiszek benne.
2011. ápr. 9. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
én is hiszek benne....ez nem azt jelenti, hogy végig szerelmes az ember, mert az tényleg elmúlik, de nem állatok vagyunk, nem csak az ösztön irányít minket (mondjuk van, akit igen, de az úgyis egyedül fog megr*hadni egy idősek otthonában)
2011. ápr. 9. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen és tudom is hogy van ilyen. Ilyen példák állnak előttem.
2011. ápr. 9. 11:00
 6/11 essney ***** válasza:

én is hiszek benne. a kapcsolat elején való fellángolás valószinűleg enyhül, de ha igazán szeretünk valakit, és ő is minket, az megmarad. akár a sirig is:)

persze az is más kérdés, hogy van, akit megrémiszt a házasság gondolata, mert "lezárja a lehetőségeket"

szerintem teljesen a két emberen múlik:))

2011. ápr. 9. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, és tuti biztos, hogy nem fogok elválni, majd egyszer miután megházasodom. 16/L
2011. ápr. 9. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is hiszek, de ez nem maximalizmus. Csak a mai világban lett ez furcsa, mert mindenki 1 hét alatt összejön a másikkal és így -mivel nem ismerik egymást eléggé- rossz partnert választanak, akivel persze nem működik a dolog hosszútávon.

20/F

2011. ápr. 9. 13:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ja, mert elterjedt az a tévhit, hogy "senki sem pótolhatatlan". Na ez egy hazugság. A valóságban mindenki pótolhatatlan, mert minden személyiségből csak egyetlen egy van. Lehet, hogy más is alkalmas bizonyos dolgokra, de az már nem ő.
2011. ápr. 9. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, hogy a sírig tartó, de a házasságban sem hiszek és nem is hittem soha.
2011. ápr. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!