Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt adjak még neki a változásra?
Elég hosszú lesz....
Mindketten 25 évesek vagyunk...2 éve vagyunk együtt, és megismerkedésünk óta együtt is élünk. Engem nagyszüleim neveltek fel. Sajnos már mindkettőt elvesztettem. Nagyim 2 éve halt meg rákban. Amíg tudtam itthon ápoltam, emiatt elvesztettem a munkám és kicsit ki is készültem....
Meg kellett tanulnom "felnőtté válni", mert muszáj volt..Senki nem mutatta meg hogyan kéne csinálnom, de elboldogultam. Párom is nagymama szoknyája mellől került ide. Néha segít a házimunkában, de arra is 2 napot kell várnom, hogy pl. elmosogasson, meglocsolja a virágokat, neadj isten felporszívozzon. Egész nap a számítógép elött ül és játszik, nagyritkán dolgozik is még itthon. Ha szóba hozom, hogy kicsit többet segíthetne, és ne kelljen 2 napokat könyörögni és várni valamire, amire megkértem időt kér! Neki ez még új...stb..Hát nekem is!! És mindenbe belekezd, majd úgy marad..kiváltotta 1 éve a vállalkozóit..de semmit nem kezdett vele...12E Ft-ért vett webtárhelyet, de azóta sem készült még el a weblapja..kidobott pénz! De persze havonta 3EFt-ot befizet egy online játékra, amivel napi szinten játszik 4-8 órát!!! És úgy érzem elég volt! Nem vagyok házicseléd!!...Minap megkérdeztem tőle: Tudja-e hol vannak az iskolai papírjai (érettségi, okj-s), hol van tű cérna, mit kell benyomni a mosogépen, ha tiszta ruhát akar, melyik szmla nem jött még meg....stb..Nézett rám bután, mert én tudom, ezt nekem kell tudni..és ha velem történik valami? Megáll az élet?
Menyasszonya vagyok..idénre terveztük az esküvőt, szűk körben, de már nem vagyok biztos abban, hogy szeretnék-e hivatalosan is a takarítónője, cselédje, anyja, ovónénije lenni:(
Nem szakítani akarok, csak tanácsot kérni! Hogyan tudok ezen változtatni? Én elég temperamentumos vagyok, kiabálok, tányért török, és néha elég nyersen meg tudom mondani a problémám..de valószínű nem válna be..már próbáltam...Hogyan tudnék ezen változtatni? Hogyan lehetünk egyenrangú felek ebben a kapcsolatban, egyenlő felelősséggel??
Lehet,már megcsináltad, de sajnos unszolni kell...
Mondd meg neki,hogy nagyon komolyan beszélni szeretnél vele.
Leültök, és szép lassan elmagyarázod neki,hogy ha egy életteli, szép, fitt feleséget szeretne maga mellett tartani még nagyon-nagyon sokáig,akkor be kell segíteni a házimunkában.Ha pedig ez nem így lesz, akkor pedig igen, szakítani fogsz vele, mert te ezt nem viseled el.
Vagy még annyit lehetne, hogy letiltatod a játékot(véleményem szerint a World of Warcraftot nyomja, mert azért kell fizetni havonta ennyi pénzt), és odavered a mosogató mellé.Mármint nem vered....de gondolom érted.
Sok szerencsét, kitartást, és legyél erős.
huu, de hasonlo az en problemam is :)
Szerintem elöször is kezd azzal, hogy nem csinalsz meg neki S E M M I T !!!!! ne mosd ki az ö ruhait, ne fözz ra, de ezt azert akar egy komolyabb megbeszelessel meg is elözheted, marmint mondd meg neki, hogy mostantol ez lsz (ne kiabalj :) ). Magyarazd el, hogy alapvetöen nem azzal van a problemad, hogy ki kell mosnod az ö ruhait, hanem abban, hogy nem partner semmiben, es ez abszolut annak a jele, hogy nem tisztel teged. Es probaljatok meg elmenni egy hetvegere ugy, hogy ne legyen a közelben szamitogep, hogy csak rad kelljen figyelnie. Aztan közösen allitsatok össze egy napirendet, mindkettötöknek, es estenkent üljetek le megbeszelni, ugyanigy a bevetelek-kiadasok listajat is. Nalunk ez valt be. Olyan hülyesegeket is beirtunk a napirendbe, mint pl 2 ora szamitogepes jatek, hogy legyen neki is ideje, de utana akkor közös program van (nalunk ez fel ora setat, aztan közös vacsora keszitest, es vacsorazast jelent)...
Sajnos nagyon nem vagy egyedül ezzel a helzettel.szerencsére nem az én párkapcsolatomra céloztam ezzel. Csak körül kell nézni! A férfiak többsége úgy gondolja, h a b.nőjük lesz a következő anyukájuk és eltartójuk!Ők csak süttetik a hasukat,a fülük botját nem képesek mozdítani semmiért, mert tudják,h az asszony úgy is megcsinálja helyettük.Ha a nő mer szólni valamiért, akkor legtöbbször verést kap vissza,mert ugye az aszony verve jó...stb stb stb Még irhatnám a végtelenségig.
Csak felvetődik egy kérdés: MIÉRT? Miért van az, hogy a nők ezt tűrik?!Én inkább leélném egyedül az életemet egyedül, de boldogan és kiegyensúlyozottan, mint egy szexuálisan is és minden téren kihasznált cselédként!NŐK ébresztőőő!Ez jól van igy.....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!