Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha valaki üldözne a szerelmével?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, boldog házasságban élek, emellett vendéglátásban dolgozom. Az egyik vendéggel teljesen felületesen beszélgettem egy partin. Valahogy megszerezte az e-mail címemet és a telefonszámomat, azóta folyamatosan időről időre zaklat. Kezdek félni attól, hogy bekavar a családi idillbe.
2009. márc. 1. 07:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp számot változtatnék! SIM kártyát potom pénzért tudsz cserélni, email címedet meg ingyen meg tudod változtatni! Ja, és előtte írj neki vissza, hogy házas vagy, nagyon boldog és egyszerűen nem érdekel téged ő. Ha ezt nem jelented ki kerek-perec és finomkodsz vele, inkább bátorítani fogod. Szóval őszinte legyél vele és ha kell nyersen mondd meg neki az igazat, ha a szép szóból nem ért.
2009. márc. 1. 07:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Megtörtént, megmondtam neki, hogy mi a helyzet, látszólag el is fogadta, kb. 1 hónapig csend is volt, de tegnap megint jelentkezett, hogy nem tud nélkülem élni. Nagyon csúnyán elküldtem, de ma reggelre iwiwen írt egy levelet. A számváltoztatáson én is gondolkodtam, de nagyon régóta megvan ez a számom és mindenki ezt ismeri, az üzletfelek is, így nem igazán szeretném lecserélni.
2009. márc. 1. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És mit írt a levélben? Olyan elvakult szerelmes típus? Ha többször zaklat, mondd meg, hogy jelenteni fogod a rendőrségen a zaklatását, hiszen te házas asszony vagy (ha nem is akarod jelenteni, mondd neki ezt) és akkor valószínűleg meg fog hátrálni. Ha nagyon elfajulna a dolog, jobb, ha a férjeddel is beszélsz, mert ha ez az őrült odatelefonál hozzátok vagy valahogy ez kitudódik, nehogy a férjed azt gondolja, hogy te bonyolódtál bele ebbe a "kapcsolatba"! Ha ez sem jön be, egyszerűen ne válaszolj neki és majd ráun a dologra. Szerintem egyébként a te nyugalmad fontosabb, mint az, hogy megtartsd a számod. Külj iwiwen egy köremailt, hogy a számod megváltozott és akkor mindenki értesül róla.
2009. márc. 1. 07:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Az iwiwen küldött köremailt ő is láthatja, megtudhatja.

A lényeg az, hogy semmi választ ne írj neki soha, ha telefonál utasítsd el a hívását, és számnélküli hívás esetén azonnal nyomd ki, ha ő az, az emaileket pedig tiltóra is theted.

A férjeddel való megbaszélést csak ezek sikertelensége esetén.

A zaklatásért valóban feljelentheted, erre egy utolsó, de tényleg UTOLSÓ emailban, vagy sms-ben hívd fel a figyelmét, de utáne semmi!!

2009. márc. 1. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
A köremailt az iwiwen hogy látja meg a pasi, ha nem az ismerőse? Vagy küldhet normál emailt is és ha még ismerőse is, őt ki tudja skiccelni a listából. Remélem, hogy nincs benne a tudakozóban a telefonszámotok, főleg nem az otthoni.
2009. márc. 1. 08:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és jó tanácsokat. Remélem mihamarabb rendeződik ez a helyzet, mert kezdek félni. A férjemtől nincs tartani valóm, tudja, hogy megbízhat bennem és nincs oka féltékenynek lenni, de félek, attól, hogy ha nem fejezi be feszültség lesz a családban.
2009. márc. 1. 08:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Az otthoni nincs bent a tudakozóban. A mobilomat pedig egy felelőtlen kollégám adta meg neki. Bár azt hazudta, hogy üzleti ügyben keres. Az ismerőseim között nincs, miért is lenne, mikor már szinte kezdek félni tőle.
2009. márc. 1. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha felhív hagyd, hogy a férjed válaszoljon. Hátha akkor lecsillapszik.
2009. márc. 1. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
ha legközelebb telefonon keres, én odaadnám a telefont a férjemnek, had beszélje meg vele mit is szeretne... emailekre meg ne válaszolj, illetve TEDD TILTÓLISTÁRA! sok sikert, kitartást!
2009. márc. 1. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!