Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolat 30 éves hölggyel. Mit jelenthet ez? Hol tarthatunk?
A kapcsolatnak még nagyon az elején járunk, és történt egy új lépcsőfok, mégpedig: felhívott magához. Gondoltam, hogy előrébb lépünk és már fog valami történni. Beszélgettünk, filmet néztünk, kajáltunk, szóval jól elvoltunk. De még mindig megtart egy távolságot.
Várható folytatása a dolognak? Rendes kapcsolat lehet belőle?
Persze hogy lehet. Csak idősebben már máshogy gondolkodunk mint egy huszon-,tizenéves, nekünk már főbb a biztonság, a lassan de biztosan tempó...Mindemellett lehet jópár nem kellemes tapasztalat van a háta mögött, így óvatosabb.
Ne várd el hogy egyből leteperjen, ez nem tetszene neked se egyáltalán. Vagy ha ez kell neked, akkor irány a huszonévesek, azok első szóra ugranak!
Meg akar ismerni, és ehhez idő és távolság kell! Majd szép lassan összecsiszolódtok!
Szintén 30L
Fuckmeimfamous: Azt én is tapasztaltam, hogyha szexre kellek, akkor szinte megd*nak, és igen a különbség, a húszévesek hagyják magukat megd*ni. De nekem már nem erre van elsősorban szükségem.
Köszi a válaszokat!
Jó, elismerem, h 23 évesen nem várhatok ennél többet, de van egy olyan érzésem, h 33 évesen is simán meg tudnám ezt oldani.
én igazából megmondom az őszintét, azért nem szeretem az ilyen bő lére eresztett dolgokat, mert ez nálam azt jelenti, h tiszta amatőr vagyok, hogy nem tudtam még megdugni.
Aztán mivel van bőr a pofámon, jó vastag, így azt is hozzáteszem, h biztos nem velem van a hiba.
Szal én max. két hetet adok a ribancnak.
Meg gondolkozz, szerinted most van a ribanc.
mit lát?
Itt van ez a hülye, két hónapja vár, h megdugjon, most nem egy kutya?
Én akkor is azt mondom, h vedd át az irányítást, a nőknek nagy szájuk van, de csak addig, még azt nem mondod, h jó, befejeztem.
állítom, h nem kell 10 perc és jön az sms, hogy jaj bocsi így úgy amúgy.
Ez kortól független.
2 hónapja randizgattok és még nincs szex?
Ha megvan a vonzalom és idáig minden klappolt, kizárt dolognak tartom, hogy ez így rendben legyen...
Vagy nincs meg a vonzalom és akkor halott ügy az egész, vagy ha megvan a vonzalom és megőrül érted, csak még ne, még várjunk.. az pedig álszentség.
Vagy valami bődületesen nagy trauma érhette szegényt :(
De ez így 30 évesen sem normális..
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!