Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten csajozik a párom, én pedig lassacskán tönkremegyek. Mit tehetnék?
Eddig összesen kétszer bukott le neten való csajozással, flörtöléssel. Minden felé irányuló bizalmam elveszett, csak küszködöm magammal és vele. Másfél éve vagyunk együtt, két hete költöztünk közös albérletbe.
Nem elég, hogy anno az egyéves évfordulónkon vígan levelezgetett egy csajjal, de most, összeköltözés után a lány - és jó néhány másik - képeit is megtaláltam a gépén lementve. Betegnek érzem magam, gyakran önkéntelenül is összerándulok az érintésétől. Amikor kiderültek a dolgok, mindig megbeszéltük őket, jött a bocsánatkérés, rózsacsokor, és a varázslatos "szeretlek és veled akarok lenni" is - mégsem vagyok túl ezen az egészen. Tegnap beregisztráltam egy közösségi oldalra, amin ő is fent van, egy teljesen új profillal - ergó: szemét szottya módon egy fiatal kiscsajnak adom ki magam -, és írtam neki levelet, miszerint nagyon tetszik, és szeretnék vele közelebbről is megismerkedni, akár személyesen is.
Most meg, tipikus hülye nő módján ülök a gép előtt a munkahelyemen, és remegve várom, hogy hazaérjen, és kiderüljön, hogy mit fog válaszolni...
Érzem, hogy ez már túl van a normalitás határán, én soha nem voltam ilyen, hasonló esetekben bekaptam a lesz@rom tablettát és kész, most mégis betegnek érzem magam, és gőzöm sincs, mihez kezdjek. Van értelme így folytatni? Mi volna a megoldás? Hosszas beszélgetéseken vagyunk túl, mégsem bízom benne egy pöppet sem.
18:16-os:
A nicefaces.hu oldalon írtam neki, képet is tettem fel (hogy megalázóbb legyen számára: egy ukrán szexpartner oldalról egy kiscsajét - persze ruhás, hétköznapibb képeket), és nem látszik a regisztráció időpontja, plusz van rajta 10 ismerős akik bejelölgettek.
Ezekre nagyon figyeltem, nehogy itt bukjon a dolog. Plusz teljesen más stílusban írtam, mint szoktam.
Persze, erre nagyon oda kell figyelni. Én is ezt tettem, és úgy besétált a csapdába, ahogy illik.
Majd írd meg, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!