Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neten csajozik a párom, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten csajozik a párom, én pedig lassacskán tönkremegyek. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Eddig összesen kétszer bukott le neten való csajozással, flörtöléssel. Minden felé irányuló bizalmam elveszett, csak küszködöm magammal és vele. Másfél éve vagyunk együtt, két hete költöztünk közös albérletbe.

Nem elég, hogy anno az egyéves évfordulónkon vígan levelezgetett egy csajjal, de most, összeköltözés után a lány - és jó néhány másik - képeit is megtaláltam a gépén lementve. Betegnek érzem magam, gyakran önkéntelenül is összerándulok az érintésétől. Amikor kiderültek a dolgok, mindig megbeszéltük őket, jött a bocsánatkérés, rózsacsokor, és a varázslatos "szeretlek és veled akarok lenni" is - mégsem vagyok túl ezen az egészen. Tegnap beregisztráltam egy közösségi oldalra, amin ő is fent van, egy teljesen új profillal - ergó: szemét szottya módon egy fiatal kiscsajnak adom ki magam -, és írtam neki levelet, miszerint nagyon tetszik, és szeretnék vele közelebbről is megismerkedni, akár személyesen is.

Most meg, tipikus hülye nő módján ülök a gép előtt a munkahelyemen, és remegve várom, hogy hazaérjen, és kiderüljön, hogy mit fog válaszolni...

Érzem, hogy ez már túl van a normalitás határán, én soha nem voltam ilyen, hasonló esetekben bekaptam a lesz@rom tablettát és kész, most mégis betegnek érzem magam, és gőzöm sincs, mihez kezdjek. Van értelme így folytatni? Mi volna a megoldás? Hosszas beszélgetéseken vagyunk túl, mégsem bízom benne egy pöppet sem.

2011. ápr. 7. 18:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy barátnőd, hogy akkor írjon neki amikor Te vele vagy. Így arra fog gondolni, hogy tuti nem te voltál. Am igen benne a pakliban, hogy rájön. Mert ugye nem sürün ír idegen lány idegen pasinak azzal, hogy bejön neki. A párod meg tudja, hogy bizalmatlan vagy így tuti átfut az agyán lehet Te írtad. Milyen oldalon írtál amugy? Mert ugye ha nincs ismerősöd meg képed és látni, hogy most reggeltél akkor bukta...
2011. ápr. 7. 18:45
 12/27 A kérdező kommentje:

18:16-os:

A nicefaces.hu oldalon írtam neki, képet is tettem fel (hogy megalázóbb legyen számára: egy ukrán szexpartner oldalról egy kiscsajét - persze ruhás, hétköznapibb képeket), és nem látszik a regisztráció időpontja, plusz van rajta 10 ismerős akik bejelölgettek.

Ezekre nagyon figyeltem, nehogy itt bukjon a dolog. Plusz teljesen más stílusban írtam, mint szoktam.

2011. ápr. 7. 18:51
 13/27 anonim ***** válasza:

Persze, erre nagyon oda kell figyelni. Én is ezt tettem, és úgy besétált a csapdába, ahogy illik.

Majd írd meg, hogy mi történt.

2011. ápr. 7. 18:59
 14/27 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megírom, most várom innen melóból, hogy hazaérjen.
2011. ápr. 7. 19:00
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor csaknem jön rá.
2011. ápr. 7. 19:02
 16/27 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom hogy próbáld ki,mert nem-e csak figurázik,szórakozik.
2011. ápr. 7. 19:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom,h így alakult!Viszont,aki ezt megtette 1x,2x az meg fogja 3x is,sőt lehet,h elmegy odáig,h össze is bújik vkivel,szóval kár tönkretenned magad egy értelmetlen kapcsolatért,tudom,h könnyű külső szemmel dirigálni,és nagyon nehéz,de hidd el,h jobbat teszel magadnak ha szakítassz vele,vagy szüneteltek,hátha akkor belátja, változik vagy keressen mást,sztem jobbat érdemeslz.Ne tedd magad roncsá ezzel.
2011. ápr. 7. 19:38
 18/27 A kérdező kommentje:
Bebukta.
2011. ápr. 7. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Igent mondott?
2011. ápr. 7. 20:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Jájjj, mi volt? Mesélj már!!
2011. ápr. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!