Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy... én meg itt vagyok náluk és várom hogy reggel hazajöjjön mert éjszaka dolgozik... tudodm hogy szeret csak nem értem...
2009. febr. 28. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
* mint a párjával
2009. febr. 28. 20:19
 12/15 A kérdező kommentje:
sehova nem járunk külön ő csak a focira megy el mondjuk már két hónapja nem volt, kicsit fogyni is akar ezért is megy... lehet hogy csak én reagálom túl?
2009. febr. 28. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

hmmmm.....

AZ én kedves ex férjem ugyanezt csinálta.

AMikor fiatal házasok voltunk, és betegállományban voltam otthon amikor a babát vártuk, ő akkor is inkább sportolni ment el. Hétfőn foci, szerdán ping-pong, pénteken tenisz, szombatonként pedig kosármeccs. Gondolhatod, mennyire szarul éreztem magam ettől. Amikor próbáltam vele megbeszélni, hogy kicsit több időt legyen velem otthon, hiszen én egész nap egyedül vagyok, még szólni sincs kihez, akkor közölte, hogy neki a sport fontos, és ő nem gondolja, hogy csak azért mert megnősült, már nem hódolhat a legénykori hobbijainak.

Nem tudom, a te párod mennyire viszi túlzásba, ahhoz képest amit az én exem csinált....

Persze kell a mozgás, én ezt aláírom.

Lehet, hogy kéne találni Neked is arra az időre valami elfoglaltságot, amíg ő focizik. Vagy sportolhatnátok együtt is valamit.

2009. márc. 1. 10:45
 14/15 A kérdező kommentje:
hát köszi amit le írtál, ehez képest nekem egy szavam se lehet... nem tudom ezt hogy bírtad...
2009. márc. 1. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen bírtam, és nem is én hagytam el őt, hanem Ő engem, mert egyszerűen belediliztem abba, ahogyan bánt velem, és ennyire elhanyagolt. Ne szó szerint értsd a bedilizést.

De az, hogy én rosszabb helyzetben voltam, nem jelenti azt, hogy Neked el kell fogadnod amit Ő csinál.

Ne hagyd magad, kössetek kompromisszumot.

2009. márc. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!