Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy a párom elmegy focizni (ami nem lenne baj) csak így is nagyon keveset tudunk együtt lenni és ilyenkor is elmegy... én meg itt vagyok náluk és várom hogy reggel hazajöjjön mert éjszaka dolgozik... tudodm hogy szeret csak nem értem...
2009. febr. 28. 18:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
őt nem fogod tudni megváltoztani nem hiszem h javulni fog mivel én is ilyen kapcsolatba vagyok.. fogadd el
2009. febr. 28. 18:43
 2/15 A kérdező kommentje:
de akkor nem érdeklem vagy miért van ez?
2009. febr. 28. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
dehogyisnem érdekled! csak gondolom kell neki a kikapcsolódás, a férfiak már csak ilyenek
2009. febr. 28. 18:49
 4/15 A kérdező kommentje:
én ezt értem, csak az a baj hogy én inkább itt vagyok vele és nem megyek sehova ő meg simán lelép focizni... bár még minid jobb mintha nőzni menne, csak akkor a nők gondolkodnak erről enyirre másképp?
2009. febr. 28. 18:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez a hobbija, vagy szenvedéje, meg gondolom ott vannak a barátai is. Meg se próbáld megemlíteni, hogy inkább maradjon veled ez a fajta nyavajgás az összes pasi rémálma. Nem jól látod , ettől még szeret téged, de a pasik nem úgy működnek, mint egy nő ,aki képes lemondani egy programot a párja miatt. Fogadd el, inkább te is keress magadnak valami konstans programot.
2009. febr. 28. 18:52
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat mindenkinek...
2009. febr. 28. 18:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Kicsit több infó?

Hány éves vagy?

Ő hány éves?

Mióta vagytok együtt?

...

2009. febr. 28. 18:57
 8/15 A kérdező kommentje:

ő 25

én 22

2,5éve

2009. febr. 28. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tom!Én mindenről lemondok azért hogy a barátnőmmel legyek,és ez forditva is így van!Mondjuk mi naon keveset látjuk 1mást!-csak 7végén!(SAJNA)Bisztos hogy szeret,csak igy vezeti le a stresszet!KITARTÁS!!!

(21F)

2009. febr. 28. 19:43
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez marhaság. Ok, legyen hobbija, de ne szeresse jobban a hobbiját, mint a párját, ne töltsön azzal több időt, mint a hobbijával! Tudom mit beszélek, nem egy olyan kapcsolatom volt, amiben én csak a hobbik , haverok után jöhettem képbe. Aki a hobbiját előbbre helyezi, mint a párját, az nem szereti a párját. Ezt nekem így be is vallották...Végül ők dobtak.
2009. febr. 28. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!