Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha ti csalódtatok egy lányban egy hosszabb kapcsolat után (megcsalt, lelépett mással), miután újra létesítettetek párkapcsolatot hogyan viszonyultatok az új lányhoz?
kitudja mit akar. hány éves egyáltalán? lehet hogy még tombolni akar, bulizni, egyéjszakás kalandokat, másnaposan felkelni random lány, lányok mellett... tudom. nekem is volt ilyen a szakítás után. volt köztük rendes lány is aki tökéletes anya lett volna talán, de akkor nem volt rá szükségem, akkor csak kezeltem magam. de én legalább nem hitegettem senkit, csak azzal "játszottam" aki tudta hogy ennyi lehet és nem több...
ülj le vele beszéld meg. neked több kell ennél. ha nem tudja kimutatni akkor te nem leszel boldog ebben a kapcsolatban. annyit meg senki nem ér hogy boldogtalan legyél mellette. gondolom te se vagy túl öreg, előtted az élet, majd megkapod azt amire vágytál eddig hidd el. nekem csak 25 évesen pottyant be az, akivel 1.5 hónap után úgy éreztem hogy 30 éve vagyunk együtt, minden annyira természetes volt, és harmonikus, és megad azóta is mindent kérés nélkül, és nekem sem kell mérlegelni hogy kimutathatom e az érzelmeimet, vagy játszani kell nehogy elbízza magát és leüljön az egész... hidd el találsz majd jobbat.
Első:
"A csalódások miatt elkezdett érdekelni a párkapcsolati pszichológia, megértettem h mit rontottam el, és változtattam rajtuk. Azóta máshogy állok hozzájuk. Eleve úgy csinálom az új lányoknál, h elfogadom h ők is olyanok mint az előzőek, és nem érdemes beléjük szeretni."
Érdekes, hogy a téma engem is foglalkoztat, de ilyen hülyeséget egyik könyvben sem olvastam.
Hosszabb kapcsolatom évekkel ezelőtt (1998) volt majd tavaly volt, hogy az exem ez egy másik kapcsolat (2005) megpróbálta felmelegíteni én belementem de nem jött össze.
A nyitással nekem nem volt gondom tiszta lappal indulunk én így vagyok vele elvárásaim annyi hogy ne legyenek olyan hibái mint a régebbinek,ha kiderül hasonlóak akkor az számomra zavaró.
Az évek alatt keményebb lettem és nem hagyom úgy magam mint a régebbinél ha látom a hasonló negatív személyiségmegnyilvánulásokat akkor hamar kilépek belőle.
F/39
Miért nem tudjátok azt felfogni, hogy azért, mert csalódtatok valakiben, azért nem mást kell hibáztatni és büntetni??
engem is átb*sztak többször is, nagyon szerelmes voltam, mégis átvertek, és?? akkorát már senkiben sem csalódhatok, mint abban akit eddig legjobban szerettem, és túléltem, és hiába vágtak át a pasik, én hiszem azt, hogy megtalálom akit keresek, és nem az aktuális pasit hibáztatom az exek taplóságáért. mindenkinek megadom az esélyt az elején, és ha csalódok, akkor is elmondhatom: én megpróbáltam, én tisztességes voltam, én beleadtam mindent, ha neki így nem kellek, akkor ott vele van valami gond és nem velem.
amúgy én is jelenleg hasonló helyzetben vagyok: a pasi 5 éves kapcsolaton van túl, csalódott, most nem akar szerelmes lenni, mi 5 hónapja vagyunk lassan együtt, minden szinte tökéletes köztünk, mégis így áll hozzá... én adok még időt, amíg nekem is jó addig folytatom, de ha később sem nyílik meg és nem mutatja ki az érzelmeit akkor búcsúzunk... de én megpróbáltam. talán szomorú leszek, de jön majd jobb:) ha a sors így akarja...
ezen gondolkozzatok el:
"A falak, amiket azért építünk, hogy távol tartsák a szomorúságot, egyúttal az örömöt is kizárják..."
Az utolsó válaszolónak, és persze mindenkinek köszönöm a válaszát. Mivel az utolsó lány, és abban a helyzetben van mint én, így sokat segített!!! Vannak pillanatok, amikor már azt mondom, hogy én nem csinálom ezt tovább...mégis akkor fordul jóra minden, és persze fordítva is igaz: mikor már érzem, hogy jó minden, akkor lesz megint rossz...
Még én is várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!