Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a szerelem akkor talál ránk, amikor nem várjuk? Igaz ez?
Igen, igaz, én is így jártam. 6 évet rinyáltam végig a barátnőmnek, hogy én nem kellek senkinek, blablabla. Persze közben volt néhány próbálkozásom, végeredmény: kosár. Valószínűleg pont azért, mert túl görcsösen akartam.
Aztán egyszer csak elegem lett, úgy döntöttem: nem érdekel, tojok az egészre, majd lesz ami lesz. 2-3 hónap telt el, és csak pislogok, nem is hittem volna, de jött egy férfi az életembe, és hihetetlenül boldog vagyok, boldogabb, mint eddig egész életemben!
Szóval nem kell rajta erőlködni, legyen kisugárzásod, aztán jönni fog!
Azért mondják mert így is van :)
Én is így jártam, rengeteg csajnál prbálkoztam, volt akivel jól is haladtam már megbeszéltünk egy találkát de ekkor hirtelen nem reagált semmire, sem teló sem msnen keresztül.Egy közös baráttól tudtam meg hogy nem voltam oylan mint az előző barátja és meggondolta magát.
Sok ilyen kudarc volt, aztán egyszer elmentünk haverokkal leülni iszogatni egy kicsit egy kocsmába. Jólesett kicsit levezetni azt a sok feszültséget. Aztán kiültem egy picit egyedül a kocsma elé merengeni, fris levegőt szívni. Ekkor jött egy lány az utcán aki leült mellém és órákon keresztül beszélgettünk, majd hazakísértem. Az hogy ő hogyan keveredett mellém az megint egy külön szép mese.
Pár hét után összejöttünk és lassan már fél éve együtt vagyunk :) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!