Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerethetek egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethetek egy lányba MSN-en keresztül?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy 22 vagyok, ő 21, és bár még élőben nem találkoztunk, dúl a láv:)...1 hónapja "járunk"...Ő azt mondja, hogy halál komolyan azt érzi, amit elmond (szóval hogy szeret,és hiányzom neki), és én is komolyan gondolom...A kérdésem, hogy ez lehet szerelem, vagy inkább valami múló szeszély?
2009. febr. 28. 11:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Beleszerethetsz persze.Életem első komolyabb kapcsolata is úgy kezdődött hogy msnen szerettünk bele egymásba.Mikor először találkoztunk izzott köztünk a levegő.Ment is a távkapcsolat majdnem fél évig,aztán a barátnőm egyik pillanatról a másikra azt mondta hogy vége,nem érez úgy.Lehet ez szerelem,de légy óvatos a távkapcsolattal.Sok sikert!
2009. márc. 1. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is beleszerethetsz.Én egy fiúval voltam így,több,mint 8 hónapig leveleztünk és beszéltünk rendszeresen msn-en,és végül...nem lett belőle semmi,mert ő nem akart találkozni.Viszont én magam alatt voltam jó hosszú ideig.Teljesen olyan volt,mintha személyesen éltem volna meg ezt a kapcsolatot,és nagyon rossz volt túltenni magam a "szakításon"..

Szóval csak óvatosan ezzel!

2009. márc. 8. 18:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Már találkoztunk, köszönöm...:) Egész délután forrt köztünk a levegő, pénteken már együtt alszunk:)
2009. márc. 9. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!