Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, mert elmúltak az érzései, annak ellenére hogy szerettem. Utána mégis sírt, de miért, ha már nem szeret úgy?
Figyelt kérdés
Fél év után,hirtelen szakított velem barátnőm.Mikor ezt közölte velem,elsírta magát.Utána én bőgtem el magam,ő meg mintha mi sem történt volna csak ült mellettem.De mikor mondtam hogy elmegyek haza akkor odabújt hozzám és elkezdett sírni.1 hete nem beszélt velem,de mégis sírt mikor elmentem tőle.Ez most mit akar jelenteni?2009. febr. 27. 22:29
11/13 anonim válasza:
De ő nőből van, nem úgy gondolkodik, mint te;) Hidd el, ők megteszik különösebb ok nélkül is ;)
12/13 anonim válasza:
Sajnos nekem durvább volt, 4 hónap után mondta azt a barátnőm, hogy már nem szeret és szerinte nem is illik hozzám... Msn-en mondta ki, nem személyesen, hogy vége hideg vérrel egyáltalán nem sajnált. Utána még erőlködtem, itthon kicsordult a könnyem is magamban sokszor, de hiába, azt mondta nem akar többet látni se hagyjam békén vége. Aztán más sráccal mászkált utána... Úgyhogy rajtam elég gyorsan túl lett, sokszor úgy gondolom nem is szeretett. Viszont nekem ő volt a mindenem a mai napig szeretem még valamennyire és hiányzik. Mivel távkapcsolat volt így nem adatik meg az a lehetőség se , hogy legalább láthassam az utca másik oldaláról :( Látni meg egyáltalán nem akar engem. Úgyhogy fel a fejjel.
13/13 anonim válasza:
Mert egy hülye kis tyúk aki éretlen a hosszútávú és lojális párkapcsolatra. Ezt most nem hiszed el, de idővel ha majd túlleszel már rajta, és visszatekintesz tiszta fejjel akkor fogod látni, hogy a kapcsolatotok alatt is valószínűleg körülötte forgott a világ. Sőt, a legtöbb ilyen mártírkodás mögött sokszor olyan kegyetlen igazság húzódik meg amit egyszerűen ő maga sem mer felvállalni önmaga előtt. Az, hogy esetleg anyagi érdek, p.viszketés, vagy más ÖNérdek miatt szakított. Örülj, hogy nem akkor lépett le amikor már családról, gyerekről, közös életről lett volna szó. Mert az ilyen megteszi akkor is. Egy számító ember is lehet szerelmes sajnos de amikor ezeknél a tetveknél elmúlik a rózsaszín felhő akkor a számító ember lép... És magasról leszarja milyen ember vagy, mert csak az önmaga aktuális érzései számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!