Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított velem, mert elmúltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, mert elmúltak az érzései, annak ellenére hogy szerettem. Utána mégis sírt, de miért, ha már nem szeret úgy?

Figyelt kérdés
Fél év után,hirtelen szakított velem barátnőm.Mikor ezt közölte velem,elsírta magát.Utána én bőgtem el magam,ő meg mintha mi sem történt volna csak ült mellettem.De mikor mondtam hogy elmegyek haza akkor odabújt hozzám és elkezdett sírni.1 hete nem beszélt velem,de mégis sírt mikor elmentem tőle.Ez most mit akar jelenteni?
2009. febr. 27. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért sírt, mert az érzelmei nem múltak el teljesen, sajnálta, hogy szakít veled. Gondolom ezt már előtte végiggondolta magában, és arra jutott, hogy bármi kötődést is érez irántad, jobb, ha külön váltok. Valószínű most azt akarja, hogy ne is halljon felőled. Ha szereted, ezzel megkönnyítheted neki ezt az időszakot.

Egy kis nyomulással viszont valószínűleg újra próbálkozhatnátok, de lehet, hogy újra csak hasonló eredmény lenne. Ha nem akarsz neki még több fájdalmat okozni, akkor szerintem a legokosabb békén hagyni. Ha túltette magát rajtad, majd megkeres.

2009. febr. 27. 22:54
 2/13 anonim válasza:
100%

Velem ugyan ez van csak egy 6 éves kapcsolat után...

Azt mondta szeret, de már nem annyira mint régen . Sirtam , zokogtam, könyörögtem , hogy ne menjen el, de Ö elment. Aztán hivott és irt smst, és leveleket is ir nekem és minden nap beszélünk és aggodik értem, de visszajönni nem akar. Én ezt nem értem és nem tudom miért csinálják ezt velünk, miért nem engednek el minket, ha ök akartak elmenni??? Miért jó, ha kegyetlenűl fáj, és könnyes szemmel vesz bucsut, miért nem marad inkább? :(

2009. febr. 27. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is igy voltam(vagyok) csak engem 10 hónap után hagyott el!4nap mulva beszéltünk akor azt mondta hogy meg akart csokolni miközben ott sirt a karjaimba és közölte hogy ennyi!Sok könyörgés után megbeszéltünk 1hónapot adunk magunknak hátha vissza jön a lángolás!Neki is sokat számít az a 10 hónap!Szeretne velem lenni,de már nam szerelmes belém!!Ahoz képest aggodik értam,hivogat,levelet ír!Szoval nemigazán értem!

(B)

2009. febr. 27. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért szakítottam, mert nem voltam szerelmes, de nagyon szerettem a barátomat, nagyon kötődtem hozzá lelkileg. nem egyik napról a másikra döntöttem így, sokáig érlelődött bennem a dolog. mégis mikor kimondtam, hogy legyen vége, remegett a hangom, és majdnem sírtam. aztán az elkövetkezendő napokban folyamatosan zokogtam, mert rettentően hiányzott. kötött hozzá a sok élmény a közös emlékek... olyan volt, mintha egy nagyon-nagyon közeli barátot vesztettem volna el... szóval mindezt csak azért írtam le, hogy ha a lány ilyenkor sír, az azért van, mert bár nem szeret szerelemmel, de fáj neki, hogy elveszít.
2009. febr. 28. 00:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elmúlt a szerelme irántad, de ettől függetlenül még szerethet. És ha valakivel hosszabb ideig együtt vagy, és ő kilép (vagy teljesen vagy részlegesen) az életedből, akkor hiányérzeted lesz, nincs ami kitöltse azt az űrt, amit a másik jelentett. Én a barátommal 8 hónap után szakítottam, mert mér én sem szerettem (szerelemmel), és mégis sírtam. Én a fentiekkel magyaráztam magamnak is.
2009. febr. 28. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ezeket az embereket megérteni akik azért szakítanak mert elmúlt a szerelem nála de a szeretet megmaradt.Hisz ez sokkal fontosabb.A nagy szerelem előbb-utóbb mindenkinél elmúlik.Ha viszont a szeretet és az erős kötődés jelen van,felesleges a kapcsolatot felrúgni.

Amúgy nálunk is ez történt!3éves kapcsolatot bontott fel az ex barátnőm(mert elmúlt nála a szerelem)

Megkért,hogy ne keressem,hogy könnyeben elfelejtsen.Persze ő nem bírja ki.2 naponta felhív.Én soha nem keresem.De nem azért mert nem szeretem.

2009. febr. 28. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
többen írtátok hogy szakítás után is még rajtatok lógott a párotok! az azért lehet mert már nem szeret úgy mint régen és ezért elhatározta hogy szakít veled , de viszont szeretni nagyon szeret és nagyon sajnál és nagyon hiányzol neki és biztonságba érzi magát veled és már megszokta hogy van aki mindig mellette áll, de viszont vmiért mégis szakított veled!! Az ilyen helyzetek nagyon nehezek ilyenkor akármit teszel részben jó, részben rossz!!!
2009. febr. 28. 14:52
 8/13 Voguelilias ***** válasza:
Velem hasonló a helyzet. Mondta, hogy már nem szeret szerelemmel de kötődik hozzám és szeret. De már nem olyan jó a kapcsolatunk. Mondhatni a szívem szakad meg amikor ezeket hallgattam. De nem tudom én sem, hogy vajon csak átalakult neki vagy már csak megszokás. Valószínű, hogy hiányoznak neki a veled eltöltött hónapok hetek napok órák percek. Ez teljesen normális. Én megpróbálnám felvenni vele a kapcsolatot, hátha helyre rázódik minden. Kitartást!
2009. márc. 1. 15:05
 9/13 anonim válasza:
100%

Az elözőekből idéznék: "azért szakítanak mert elmúlt a szerelem nála, de a szeretet megmaradt.Hisz ez sokkal fontosabb.A nagy szerelem előbb-utóbb mindenkinél elmúlik.Ha viszont a szeretet és az erős kötődés jelen van,felesleges a kapcsolatot felrúgni."

Én is ezt mondtam a páromnak, de ö csak azt hajtogatta, hogy nem tud szerelem nélkül élni, mert igy hiányzik VALAMI amit persze nem tud megmondani hogy mi az...

Szerintem ez butaság, mert a szerelem után jön egy másik érzés, egy sokkal mélyebb és sokkal erösebb, valami ami miatt érzed hogy a másik nélkül nem akarsz élni, és szinte nem is tudsz. Amikor eljutsz arra a szintre, hogy igen veled akarom leélni az életem, de ö miért nem igy érzi??? Komolyan azon gondolkodom, hogy velem van a hiba, hogy ezt megértettem és nem akarok továbbállni, ha boldog vagyok???

2009. márc. 1. 23:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Elkezdtem mostanság azon gondolkozni hogy pontosan miért is sírhatott mikor elbúcsuzott tőlem.Mert ha már nem lenne ugyanaz az érzés benne mint régen akkor nem sírna.Legalábbis én tutira nem.Azon agyalok hogy mivan ha megcsalt,és azért sírt,mert tudja hogy hülyeséget csinált,elcseszett mindent és ezért kell szakítania velem?
2009. márc. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!