Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal "szakitottam"másfél év után. Azért mert elege lett hogy nincs munkám és itthon ülok:- (Van még esély? Bov. Lent
Én is 8 hónapja vagyok munkanélküli én is néha megkapom a férjemtől, de ha ezmiatt elhagyott téged, akkor nem szeret eléggé. Lehetne rosszabb is.
Én lefoglalom magam, mindig van főtt étel az asztalon, tisztaság és rend, így nem olyan zavaró.A férjem is elhagyhatott volna, de eszébe sem jutott. Nem a te hibád!Ő is lehet még hasonló helyzetben.
Tény h. nehéz melót találni manapság viszont akinek midnegy az talál melót,mert ott vannak a gyórséttermek, vagy a regisztrált munkanélküliség vagy a munkaközvetítők stb.Viszont őt is megértem,mert elég nehéz együtt élni olyannal aki csak viszi a pénzt,mert könnyen úgy érezheti az illető h. kihasználják.Viszont akik igazán szeretik egymást azok ezen is túllendülnek.
Mióta nem dolgozol?Mert a páromnak 1 hónap alatt találtam melót(munkaközvetítős),nem igazán szereti,de legalább van melója.
Te is mered a hátteret,de nem lehet h. ez csak egy kifogás volt és amúgy is szakított volna,csak jól jött ez az indok.
10:55
Azért ez nem ilyen egyszerű ám. Vannak olyan helyek az országban, ahol nincsenek gyorséttermek, ahol nem veszik fel az embert még betanított munkára sem. Mindenhol csak létszámleépítés van, felvétel sehol.
Én azt mondom, hogy akinek nincsenek túl nagy kötöttségei és aki még fiatal, annak érdemes külföldön próbálkoznia, ha itt nem talál munkát.
Ha ez ok volt a szakításra, akkor nem igazán szeret téged.
Az is elég "mocsok" dolog tőle, ha az orrod alá dörgöli, hogy ő tart el, azt meg nem veszi észre, hogy tiszta a lakás, van meleg étel, és ki van vasalva az inge (persze csak, ha így van).
Nem mondtad azt neki, hogy " Ki kérte, hogy vegyél se**fej?"
Úgy le csaptam volna a telefont, hogy csak na. Nem sértegetheti az önérzetedet, mit gondol magáról pfúú. Most mérges lettem. Szerintem hanyagold ezt a fazont.
Remélem hamar találsz munkát, sok szerencsét kívánok.
Hol laksz? mert általában az ilyen, "jaj nincs munka" című sztorikhoz általában elfelejtik hozzátenni az emberek, h ja, hát elmehetnék a pennybe pénztárosnak, de én oda nem alacsonyodok le.
Szal hol is laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!